toyota selenka tune
toyota selenka tune
Zna4i imam edin priatel ... ima 91 selenka (celica) 2.2 iska da q pravi okolo 250hp kajete kvo trq napravi nekvi idei linkove i tn da mu gi pokaja i da vidi dali she ima kinti .

"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998

- LordDigital
- СупраДжия
Re: toyota selenka tune
Мда не си струва ,ша му излезе златно и пре-златно. Смяната към турбо мотор е истината ,а наи-добре да я продаде и напрао да вземе AllTrack.KORD написа:Zna4i imam edin priatel ... ima 91 selenka (celica) 2.2 iska da q pravi okolo 250hp kajete kvo trq napravi nekvi idei linkove i tn da mu gi pokaja i da vidi dali she ima kinti .

-
- Обратна връзка:
shte izgarmiat bielite i butalata sigurno moje da se scepiat. 5sfe e mizeren dvigate. Vij ako beshe 3sge, togava moje da se boost-va do opredeleno nivo, dori i 250 moje da moje da gi napravi. Inak, moje da se kupiat bieli kovani ($600), butala ot 3sgte ($100-200) i da se pravi tam niakav tuning. Moje i da moje da gi napravi 250 konia, shto da ne. Ama shte triabva ili standalone ili niakav dobar piggyback engine management (emanage ultimate ili neshto takova).
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)