toyota selenka tune
toyota selenka tune
Мнение от KORD » 17 Окт 2006 23:01
Zna4i imam edin priatel ... ima 91 selenka (celica) 2.2 iska da q pravi okolo 250hp kajete kvo trq napravi nekvi idei linkove i tn da mu gi pokaja i da vidi dali she ima kinti .

"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998

KORD
ALTEZZA
- LordDigital
- СупраДжия
Re: toyota selenka tune
Мнение от LordDigital » 18 Окт 2006 01:47
Мда не си струва ,ша му излезе златно и пре-златно. Смяната към турбо мотор е истината ,а наи-добре да я продаде и напрао да вземе AllTrack.KORD написа:Zna4i imam edin priatel ... ima 91 selenka (celica) 2.2 iska da q pravi okolo 250hp kajete kvo trq napravi nekvi idei linkove i tn da mu gi pokaja i da vidi dali she ima kinti .

LordDigital
Мнение от KORD » 18 Окт 2006 04:02
mi i az tova mu vikam tq si e i na baq mili ama...... nali zanesh az ne vi razbiram nqkoi pat toyota fenovete ...... ina4e ako se sloji turbo neshto nqma li da moje da gi napravi .. smisal neshto za 4 5 k

"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998

KORD
-
- Обратна връзка:
Мнение от ugabuga » 18 Окт 2006 04:55
shte izgarmiat bielite i butalata sigurno moje da se scepiat. 5sfe e mizeren dvigate. Vij ako beshe 3sge, togava moje da se boost-va do opredeleno nivo, dori i 250 moje da moje da gi napravi. Inak, moje da se kupiat bieli kovani ($600), butala ot 3sgte ($100-200) i da se pravi tam niakav tuning. Moje i da moje da gi napravi 250 konia, shto da ne. Ama shte triabva ili standalone ili niakav dobar piggyback engine management (emanage ultimate ili neshto takova).
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
ugabuga
Мнение от KORD » 18 Окт 2006 05:04
Abe mani s edna duma da si kupi VW ( v kraga na shegata )
E toq dvigatel kade e s turboto ot mr2 li e i dalis he fitne vatre ? shto lav4o behse nameril edin JDM sas trany i LSD za 2k dostaven do vkashti .
E toq dvigatel kade e s turboto ot mr2 li e i dalis he fitne vatre ? shto lav4o behse nameril edin JDM sas trany i LSD za 2k dostaven do vkashti .

KORD
ALTEZZA
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru