Мнение за Honda Civic!?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Re: Мнение за Honda Civic!?

Мнение от Japanese_fever » 06 Дек 2012 00:56

^^
Изображение

tooth.gif :laughing6:
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
Rudy

Мнение от Rudy » 06 Дек 2012 08:23

E60_Power написа:Хайде да не ми влизаш толкова остро при положение, че нито знаеш кога съм го правил, нито къде!?!?! Така, че не ми се изпъвай като на сгоден циганин брат му!

P.S. Или както казва един от колегите в нашия форум - da6ip, цитирам: "Мен ме плаши достолепна леля очиларка в чисто нов Lexus SUV, която кара по околовръстното на София, но спиритуално се намира в любимия си спа-център в Бевърли Хилс. няма как да знаеш дали точно като я заобикаляш няма да кривне към басейна с етерични масла.."

Апропо, къде точно в ЗДвП пише, че водач не може да влезе в завой с лек дрифт? Не го практикувам, но просто ми е любопитно!
Дори не можеш да си представиш колко "остро ще вляза" на следващия, който застраши здравето и живота на децата ми - ей тогава на пича от ВАШИЯ форум ще му се ще да съм "достолепна лелка очиларка", ама тогава не към "спа центъра" ще го опътя, а направо към мястото с "етеричните" свещи. guns.gif

И не знам защо свързвате базразсъдното шофиране с конкретна марка, вярно че има коли които предразполагат, но все се надявам, че разума ще вземе връх над емоциите.
Изображение

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 06 Дек 2012 08:31

Rudy написа:
И не знам защо свързвате базразсъдното шофиране с конкретна марка, вярно че има коли които предразполагат, но все се надявам, че разума ще вземе връх над емоциите.

Защото всичките БМВ-джии се барат голяма работа, големи дрифтъри... tooth.gif

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

ivo_g

Мнение от ivo_g » 06 Дек 2012 11:11

Тия с BMW-тата в Рим. :censored:
Изображение

Scott

Мнение от Scott » 06 Дек 2012 13:38

Japanese_fever написа:Защото всичките БМВ-джии се барат голяма работа, големи дрифтъри...
На пътя винаги бих предпочел някой който е 'пробвал' колата си (и естествено себе си) на какво са способни, отколкото някой който иначе е най-внимателния шофьор, но хабер си няма как да реагира в екстремна ситуация. Първите са предвидими в реакциите си, а вторите са като 'маймуна с граната'.

Аватар
Rudy

Мнение от Rudy » 06 Дек 2012 15:14

Scott написа:На пътя винаги бих предпочел някой който е 'пробвал' колата си (и естествено себе си) на какво са способни, отколкото някой който иначе е най-внимателния шофьор, но хабер си няма как да реагира в екстремна ситуация. Първите са предвидими в реакциите си, а вторите са като 'маймуна с граната'.
На пътя бих предпочел някой, който кара като на пътя, не на пистата. Тук не става въпрос за екстремни ситуации, а за самозадоволяващи се дрифтъри...
http://kiwinews.bg/avto/nay-loshite-shofyori-karat-bmw
http://www.youtube.com/watch?v=vCpSxO_sqUg
Изображение

Scott

Мнение от Scott » 06 Дек 2012 15:44

Rudy написа:... а за самозадоволяващи се дрифтъри...
http://kiwinews.bg/avto/nay-loshite-shofyori-karat-bmw
Rudy написа:не знам защо свързвате базразсъдното шофиране с конкретна марка
wacko.gif
Между другото тая анкета е изсмукана от пръсти - с над 120% участници tongue.gif tooth.gif

Аватар
Rudy

Мнение от Rudy » 06 Дек 2012 17:53

Двата линка са от темата за доброто настроение - сложих ги да разведрим темата - определено харесвам марката, ама не ми харесва имиджа на мнозинството от собствениците ѝ.
Изображение

Scott

Мнение от Scott » 06 Дек 2012 18:09

Rudy написа:...да разведрим темата
http://www.torquenews.com/1081/study-sh ... efer-honda tooth.gif

E60_Power

Мнение от E60_Power » 06 Дек 2012 18:19

Rudy написа:
E60_Power написа:Хайде да не ми влизаш толкова остро при положение, че нито знаеш кога съм го правил, нито къде!?!?! Така, че не ми се изпъвай като на сгоден циганин брат му!

P.S. Или както казва един от колегите в нашия форум - da6ip, цитирам: "Мен ме плаши достолепна леля очиларка в чисто нов Lexus SUV, която кара по околовръстното на София, но спиритуално се намира в любимия си спа-център в Бевърли Хилс. няма как да знаеш дали точно като я заобикаляш няма да кривне към басейна с етерични масла.."

Апропо, къде точно в ЗДвП пише, че водач не може да влезе в завой с лек дрифт? Не го практикувам, но просто ми е любопитно!
Дори не можеш да си представиш колко "остро ще вляза" на следващия, който застраши здравето и живота на децата ми - ей тогава на пича от ВАШИЯ форум ще му се ще да съм "достолепна лелка очиларка", ама тогава не към "спа центъра" ще го опътя, а направо към мястото с "етеричните" свещи. guns.gif

Хммм, много жизнеутвърждаващ пост! От него разбрах, че някой, който си позволи да направи дрифт / аз не го правя, когато около мен има коли, нито пък си позволявам да върша неща, застрашаващи живота и здравето на останалите на пътя /, с който по твоя субективна преценка е застрашил децата ти / без да им е причинил нищо, слава Богу / ще бъде изпратен на оня свят / вероятно от теб след як бой на пътя /, при все, че не е извършил дори административно нарушение, да не говорим за престъпление. Тоест, той кара малко по-спортно без да нарушава ЗДвП, не удря свръх скъпия ти хибрид, марка Лексус, нито пък наранява децата, но ти преценяваш, че е карал рисково, в резултат на което слизаш от колата и го пребиваш до смърт. Единственото, което не разбрах е дали това ще се случи пред очите на децата или по-късно? Надявам се да е по-късно и не в тяхно присъствие .......

Аватар
Rudy

Мнение от Rudy » 06 Дек 2012 18:23

Хвана ме blushing.gif
Изображение

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 06 Дек 2012 18:39

Scott написа:На пътя винаги бих предпочел някой който е 'пробвал' колата си (и естествено себе си) на какво са способни, отколкото някой който иначе е най-внимателния шофьор, но хабер си няма как да реагира в екстремна ситуация. Първите са предвидими в реакциите си, а вторите са като 'маймуна с граната'.
Напълно съм съгласен.
Важно да се отбележи, както и Руди спомена - къде се пробва, какво точно се пробва и с каква цел.

Аватар
Rudy

Мнение от Rudy » 06 Дек 2012 19:27

E60_Power написа:...аз не го правя, когато около мен има коли, нито пък си позволявам да върша неща, застрашаващи живота и здравето на останалите на пътя ...
ОК, на тебе ще ти се размине!
Изображение

Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път

Мнение от andrian999999 » 06 Дек 2012 22:35

Japanese_fever написа:
Rudy написа:

Защото всичките БМВ-джии се барат голяма работа, големи дрифтъри... tooth.gif
джапи научно доказано е че собствениците на БМВ-та шият повече, а ти за твое съжаление си хондаджия laugh.gif
професионален мапер

Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път

Мнение от andrian999999 » 06 Дек 2012 23:06

E60_Power написа:Не се вълнувам особено от това, че колата не е е най-удачния избор за градски автомобил / това действително е факт /. В един момент започнах да правя прекалено тънки сметки, но все пак не всичко в този живот трябва да е практично, а от време на време трябва и да си доставяме удоволствие. Вече свикнах да сменям скоростите от волана, а това съчетано с леко дрифтиране дава голям кеф от карането! Разбира се, стискам палци да не натрупа много сняг :laughing6:
не знам как с автомат може да задържиш колата на (примерно 2предвка) за да дрифтиш, по хубаво нещо от сняг + задно няма, незнам за кво стискаш палци
професионален мапер

Публикувай отговор