Задава се нов Рав4

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
desSs

Re: Задава се нов Рав4

Мнение от desSs » 30 Ное 2012 06:46

Akima написа:Деси,
спокойно това е за US пазара - не ги слуша главата много тях. :whistle:
дано и маската си остане за техния пазар, че и тя хич не ми харесва dry.gif моята е сто пъти по-хубава biggrin.gif

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 30 Ное 2012 07:58

desSs написа: моята е сто пъти по-хубава biggrin.gif
Правилно, Дес! Нашата гарга си е най-рошава. biggrin.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

scorpion
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от scorpion » 02 Дек 2012 09:08

TOP GEAR
Toyota разкри новия RAV4

RAV4 започва живота си като приятно странен триврат шосеен офроудър. Сега, след 18 години, излиза четвъртият модел, който дебютира на автосалона в Лос Анджелис. И като цяло не изглежда толкова странно. Даже е разочароващо стерилен.
За щастие има няколко добри новини. Превъзходната возия на RAV4 винаги е била отличителния му белег, като Toyota се фокусира основно да я направи по-добра. Каросерията е с подобрена устойчивост на усукване, преработени са предното и задното окачване, леко е променено електрическото сервоуправление и е добавена нова Dynamic Drive System със спортен режим.

Накратко, DDS жонглира информация между 4WD системата на RAV4 (в случай че изберете 4х4 версия, тъй като все още се предлага и с 4х2), системата за стабилност и електрическото сервоуправление, като подобрява пътното поведение, изпраща повече въртящ момент към задния мост, прави по-чувствителен педала на газта и увеличава оборотите на двигателя. Сложно, нали?
Момчетата на ТГ ги усещат нещата. Вчера в предаването се подиграха със спортния вариант на 3-ката на БМВ (Е, бъзикаха се и с Приус).
На мен лично интериора ми харесва, но таблото с иннструментите ми седи някак си постно ... твърде семпло. Някои бутони не са със сменен дизайн още от Авенсис 2. Колкото до екстериора - посменили са това онова, но като цяло не са се осмелили да предложат нещо коренно различно. И все пак СУВ-чето си е добро ...

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 02 Дек 2012 12:15

честно казано на сегашния рав ми допада именно това, че багажника се отваря настрани. на тея снимки новия рав ми прилича на хечбек, а аз непрекъснато си удрям главата в този тип багажници хаха и гумата като е вкарана вътре, багажника няма ли да е доста по-малък. въпреки удължението? жабката и тя навряна в краката на пасажера... wacko.gif
не знам, на картинка не ми харесва. ще видим на живо как ще

Публикувай отговор