Ти май не схвана иронията в поста ми, както и Кики ..мехаННика написа:Ами аз работя 12 години почти, така че какво е казал този виден и опитен специалист не ме интересува твърде. Педала става "тежък" поради изсъхване на греста по муфата, върху която се движи лагера а също и полепване с прах. Това далеч не означава че фер. диск е износен докрай. Ако диафрагмата на прит. диск е изморена тя ще омекне и педала теоретично ще олекне. Колко е износен фер. диск се познава по маншона на работния цилиндър. Пиши му на тоя да поработи още малко и то като монтьор, щото и охраната и те работят за тойота..Очаквам подобаваща оценка.. biggrin.gif

Обяснявайте ги тези неща на хората дето работят при вас по 6 месеца, за да не се излагат после .. biggrin.gif
Такива щуротии му написаха за Тойотите в Ауди форума, че май го отказаха човека да купува нова Корола ..

Ама там поне пишат, пък тук е пуснал същата тема и каза, че никой не му отговорил ..Освен да взема да му намеря темата и да му отговоря аз, дето никога не съм карал Корола .. biggrin.gif
П.П. Вярно е казал човека, ни дума, ни вопъл, ни стон ..
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?f=2&t=22902