Как се натяга ръчна на 5та генерация Селика?

SybexDrift

Как се натяга ръчна на 5та генерация Селика?

Мнение от SybexDrift » 16 Ное 2012 00:01

Здравейте колеги, смених накладките но ръчната ми все още я няма никва. Бихте ли ми казали от къде се натяга жилото, защото май това ще ми е проблема. Благодаря предварително!
Ако рискуваш - имаш две възможности - можеш да спечелиш... Можеш да загубиш... НО, ако не рискуваш - ВЕЧЕ СИ ЗАГУБИЛ!

Аватар
Vokil
Обратна връзка:

Re: Как се натяга ръчна на 5та генерация Селика?

Мнение от Vokil » 16 Ное 2012 09:37

Жилата се отпускат има гайки под лоста на ръчната , после се регулират механизмите отзад да са максимално натегнати и барабаните да се въртят с ръце лесно, напомпваш спирачката от педала и от лоста няколко пъти, пак завърташ барабаните ако е нужно коригираш още малко от задните механизми, когато си готов със задните. Натягаш жилата на 5 зъба от долно положение на лоста. И си караш като пич свиркайки :whistle:
Човек и добре да живее умира .......

SybexDrift

Re: Как се натяга ръчна на 5та генерация Селика?

Мнение от SybexDrift » 16 Ное 2012 18:23

Vokil написа:Жилата се отпускат има гайки под лоста на ръчната , после се регулират механизмите отзад да са максимално натегнати и барабаните да се въртят с ръце лесно, напомпваш спирачката от педала и от лоста няколко пъти, пак завърташ барабаните ако е нужно коригираш още малко от задните механизми, когато си готов със задните. Натягаш жилата на 5 зъба от долно положение на лоста. И си караш като пич свиркайки :whistle:
Благодаря ти колега, тази вечер ще пробвам !!!
Ако рискуваш - имаш две възможности - можеш да спечелиш... Можеш да загубиш... НО, ако не рискуваш - ВЕЧЕ СИ ЗАГУБИЛ!

Публикувай отговор