Въпрос за ГУМИ.
Въпрос за ГУМИ.
Здравейте колеги,нов съм във форума.Искам да си купя нови гуми но не зная каква марка защото се пак си имам някакъв бюджет.търся гуми до 180лв. за бр.И ако може да ми кажете и някои сайт от който сте пазарували и сте доволни.Благодаря ви предварително.
Става на въпрос за гуми 205/55/16.
Става на въпрос за гуми 205/55/16.
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Re: Въпрос за ГУМИ.
Има 3 основни сайта, от които може да си избереш - Радиал, Диана и Европа. Има и още, но не се сещам в момента. В сайтовете може да се ориентираш, но гумите е хубаво да си ги избереш на място.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
Като начало е хубаво да напишеш откаде си,ина4е гуми можеш да си намериш от много места,саитовете за гуми като бг гуми и т.н. са доста по евтини от сервизите.
TOYOTA RAV 4 2.0D4D
OPEL Zafira 2.2 dti
Alfa Romeo 146 ti
lancia libra 2.4 jtd-ex

цены на грузоперевозки
OPEL Zafira 2.2 dti
Alfa Romeo 146 ti
lancia libra 2.4 jtd-ex

цены на грузоперевозки
gumitebg.com или avtogumi.bg и не избираш нищо на място. Поръчай си гуми, напиши в полето за коментар, че искаш да са с DOT не по стар от няколко месеца и на следващия ден ще са при теб.
Avensis II 2005 1.8VVT-i SOL
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Да избираш гуми по снимка е малко странно според мен. Поне аз не съм постъпвал така. Как ще разбереш по снимка коя зимна гума има примерно по-мек каучук или колко е висок грайфера,което пък влияе на пътното поведение. Според мен е най-добре гумата да се види на място.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
Отиваш в магазин за гуми разглеждаш моделите и после си поръчваш през сайт където са по евтини от магазина.Аз лично така правя.До сега винаги съм бил много доволен,DOT по стар от 4 месеца не съм получавал.Освен това когато взимаш гумите имаш възможност да ги разгледаш преди монтажа.LEXUS написа:Да избираш гуми по снимка е малко странно според мен. Поне аз не съм постъпвал така. Как ще разбереш по снимка коя зимна гума има примерно по-мек каучук или колко е висок грайфера,което пък влияе на пътното поведение. Според мен е най-добре гумата да се види на място.
Четеш тестовете и статистиките в интернет. Никой не може да ме убеди че от един поглед в магазина, може да резбере дали гумите са добри или лоши като шарка да кажем или свойства на каучука. Това се прави с опити. Абсолютно безмислено е да се ходи на място.
-
- Благодарил/а: 28 пъти
- Получена благодарност: 17 пъти
Тези, които са със цена над 162 лв са добри гуми http://www.avtogumi.bg/oscommerce/advan ... turers_id= а за определения бюджет Нокиан-ите са фантастични. Колкото до сайта- има много коментари- разгледай тях.
Toyota Corolla E11 1,3; Yaris SCP90 1,3 VVTI; Auris E15 1.33 VVTI;
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Вчера си купих тези - http://www.gumi1.bg/bg/catalog/id/22221.html . Бих казал , че колата е доста тиха . Други отзиви ще има , когато завали сняг .
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Аз взех тези 205/55/16:
http://www.adk.bg/?go=products&p=detail&itemId=757
на цена 186 лв. бройката и съм супер доволен - Селиката се представя неочаквано добре на падналия сняг и вече дори лед.
Предлагаха ми и Bridgestone-а който ти си избрал - казаха ми че бил равностоен избор, но се доверих повече на онйалн тестовете.
http://www.adk.bg/?go=products&p=detail&itemId=757
на цена 186 лв. бройката и съм супер доволен - Селиката се представя неочаквано добре на падналия сняг и вече дори лед.
Предлагаха ми и Bridgestone-а който ти си избрал - казаха ми че бил равностоен избор, но се доверих повече на онйалн тестовете.
Е то оставаше и да не си доволен от едни от най-добрите гуми на пазара изобщо 

Благодаря ви много за мненията оценявам го и ми помогнахте.Вече се закупих гуми и темата може да се ИЗТРИВА.