Търся оригинални ТАСОВЕ
Търся оригинални ТАСОВЕ
Здравейте колеги,
От къде в София мога да намеря оригниални тасове за Яриса (14ки)? Ако може да ме ориентирате и за приблизителна цена?
До колкото разбирам -> http://www.toyotasofia.bg/ -> е официален дилър на Тойота, но отдела им за аксесоари пък работи само пон-пт...
Ако не са оригинални, какви неоригинални бихте препоръчали?
Благодаря
От къде в София мога да намеря оригниални тасове за Яриса (14ки)? Ако може да ме ориентирате и за приблизителна цена?
До колкото разбирам -> http://www.toyotasofia.bg/ -> е официален дилър на Тойота, но отдела им за аксесоари пък работи само пон-пт...
Ако не са оригинални, какви неоригинални бихте препоръчали?
Благодаря
Re: Търся оригинални ТАСОВЕ
На 03.11.2012 бях в ТМ Ауто Изток да си сменям масло на RAV. И понеже имаме изгубен един тас на Ярис-а (само че 15) ги питах дали предлагат. Така и не можа да се разбере имат ли тасове, нямат ли. Единственото което ми казаха, че единични бройки имали само за Корола, а другите били само комплект по 4. Но може би защото беше събота и почти нямаше персонал. Питайте по телефона - дават информация за цени и наличности. Освен това ТМ Ауто Запад е по-голям и като че ли имат повече неща на склад.
Аз съм купувал неоригинални 14-ки за Фиат Брава - той е с гуми и джанти като на първия Ярис. Бяха за около 20-22 лв. и още за някое левче предлагаха лепенки с логата на различни марки. Но тасовете се оказаха много калпави - самата пластамаса беше по-тънка и по-чуплива от тази на оригиналните.
Аз съм купувал неоригинални 14-ки за Фиат Брава - той е с гуми и джанти като на първия Ярис. Бяха за около 20-22 лв. и още за някое левче предлагаха лепенки с логата на различни марки. Но тасовете се оказаха много калпави - самата пластамаса беше по-тънка и по-чуплива от тази на оригиналните.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Ако слагаш неоригинални използвай 'свински опашки' (cable binder) за да не ги губиш на първата дупка...
Имахме такива проблеми с неоригинални тасове много различни видове... С оригиналните нямаше такъв проблем.
Имахме такива проблеми с неоригинални тасове много различни видове... С оригиналните нямаше такъв проблем.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Тия не са нормални....след 5 мин чакане на талефона казаха, че нямат налични 14ки, и можели да поръчат - 56 лв / бр ....
... и ми иска номер на рамата... за какво по ***** му е номер на рамата?
...май няма да слагам оригинални

...май няма да слагам оригинални
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Ако мислиш,че ще вземеш нормален тас за 5,60, си далеч от истината.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
-
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 168 пъти
За пежото бях взел комплект за около 30 лв. Карах ги 3 зими без да загубя някой, без връзване, без да се издраскат. Като последната зима бях пукнал единия тас като го настъпих преди слагане, така че пружината не го държеше добре. Въпреки това цяла зима не излетя. Не им помня обаче марката, различни форми бяха и закриваха джантата по добре от оригиналните на тойота. Единствено помня - в средата на всичките от марката бе изрисуван черен пръстен.
Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid
Еми не знам, цена от 15-20лв за брой ми се струва нормана , 56 лв/бр не мисля че ще дам в тоя живот за 1 тас...LEXUS написа:Ако мислиш,че ще вземеш нормален тас за 5,60, си далеч от истината.
-
- Благодарил/а: 14 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
2-ра употреба хубави оригинални може и по-евтино да се намерят...LEXUS написа:Ако мислиш,че ще вземеш нормален тас за 5,60, си далеч от истината.
От къде ?mirott написа:2-ра употреба хубави оригинални може и по-евтино да се намерят...LEXUS написа:Ако мислиш,че ще вземеш нормален тас за 5,60, си далеч от истината.
Говорих пак с ТМ Ауто,
Тоя вика, ако загубите 1 брой, то цената му е 56 лв, иначе имаме комплект от 4 за 76 лв.... смятай
Вече ги предплатих и ги чакам
Тоя вика, ако загубите 1 брой, то цената му е 56 лв, иначе имаме комплект от 4 за 76 лв.... смятай

Вече ги предплатих и ги чакам

Само да се похваля, че тасовте се оказаха много хубави. Малко странно ми се стори, че няма избор на различни модели, но единствените които предлагаха паснаха супер.

последно не разбрах 56 лева за един ли даде ? и з аколко време го счупи ли го загуби ? интересно ми е колко издържат че моите вече са поочукани
56 лв струва 1, аз дадох на ТМ Ауто 76 лв за комплект от 4, много здрави, супер са, както и логиката им да искат 56лв за 1 (ако не дай Боже го загубиш)Toyko написа:последно не разбрах 56 лева за един ли даде ? и з аколко време го счупи ли го загуби ? интересно ми е колко издържат че моите вече са поочукани

а бе за цените им нямам думи на части....viachy написа:56 лв струва 1, аз дадох на ТМ Ауто 76 лв за комплект от 4, много здрави, супер са, както и логиката им да искат 56лв за 1 (ако не дай Боже го загубиш)Toyko написа:последно не разбрах 56 лева за един ли даде ? и з аколко време го счупи ли го загуби ? интересно ми е колко издържат че моите вече са поочукани
то всички са така бяха изчислили че май 14 пъти по-скъпо излизал автомобил ако го купиш на части.....не съм сигурен но беше огромно увеличение