Мнение за Honda Civic!?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Scott
Получена  благодарност: 1 път

Re: Мнение за Honda Civic!?

Мнение от Scott » 30 Окт 2012 11:20

prius 3 написа:...мятай на Аурис ...Погледни също Мицубиши. ...1.8 DI-D MIVEC 150 расови кончета...Някое Нисанче с 1,5 ДЦИ ... Една Мазда 3 би ти вършила страхотна работа....
Голяма кандърмА ... забрави Субару Импреца 2.0D RC и Сузуки Суифт 1.3DDiS ...

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas

Мнение от Japanese_fever » 30 Окт 2012 17:50

prius 3 написа:...мятай на Аурис ...Погледни също Мицубиши. ...1.8 DI-D MIVEC 150 расови кончета...Някое Нисанче с 1,5 ДЦИ ... Една Мазда 3 би ти вършила страхотна работа....
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Верно, че както обичам да казвам, Сойчиро Хонда ще се обърне в гроба, ако разбере, че са направили Хонда дизел,
аз за това не се обаждам ш тази тема, въпреки че карам 9 години само Хонда - два поредни модела от 90-те,
но от дизел ахбер си нямам.
Въпреки това съм сигурен, че Хонда не може да се сравнява с Муцибиши и Мазда, а донякъде и с Нисан.
Но това са си мои впечатления.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
Not_active_user_1

Мнение от Not_active_user_1 » 30 Окт 2012 19:56

Scott написа:
Голяма кандърмА ... забрави Субару Импреца 2.0D RC и Сузуки Суифт 1.3DDiS ...
Не съм ги забрави. Има и още доста предложения, които бих му препоръчал, ама той е такъв тип, че каквото си е наумил това ще направи. Ето на за дизела. Решил си е, че дизела е врЪхта на сладоледа и толкова. И то градско и то за малко км. на година и то на сравнително малък автомобил. Дизела има смисъл при по-големи автомобили, СУВ-ове, такива за теглене на ремарке, каравана, за много км. и за дълги пътувания. Освен това на този малкия Сивик 2,2 дизел ще тежи много. Имам кола с тази кубатура дизел, която е доста по-голяма от Сивика и се чувства как тежи на предницата. Както и да е, мисълта ми е че има хора, които като си наумят нещо вари ги, печи ги те си знаят своето. Примерно ти и той сте предубедени спрямо Приус, нали? Никой не може да ви убеди в противното на това, което сте си наумили, каквито и факти да ви се вадят+видео+снимки+линкове+тестове и т.н. Та в този ред на мисли как смяташ, че мога да предложа на колегата да сложи изтънчената си особа в някакъв си Сузуки Суифт? Няма начин просто. Най-малкото на Рей Бана няма да му ходи тази кола. biggrin.gif

Аватар
Not_active_user_1

Мнение от Not_active_user_1 » 30 Окт 2012 19:58

Japanese_fever написа: Въпреки това съм сигурен, че Хонда не може да се сравнява с Муцибиши и Мазда, а донякъде и с Нисан.
Но това са си мои впечатления.
В какъв смисъл? Хонда е по-смотана от тях или обратното? wacko.gif

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas

Мнение от Japanese_fever » 30 Окт 2012 20:49

Да, по-смотана е.
За това ги карам почти 10 години, защото съм мазохист и имам излишни пари за ремонти.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Scott

Мнение от Scott » 30 Окт 2012 23:05

prius 3 написа:... Примерно ти и той сте предубедени спрямо Приус, нали? Никой не може да ви убеди в противното на това, което сте си наумили, каквито и факти да ви се вадят+видео+снимки+линкове+тестове и т.н...
За него не знам, но моето предубеждение е основано на личен опит. карал съм и Приус и Лексъс 400h като служебни доста преди ти да 'откриеш' колко са икономични и какви са им предимствата пред дизеловите автомобили. Нещо трябва наистина да се опита за да се прецени дали си струва и дали е подходящо за конкретната ситуация. Затова и не мога да разбера хора като Лексъс (и като теб в този конкретен случай) дето само рекламират за единия лаф да става.

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 01 Ное 2012 00:37

Scott написа:
prius 3 написа:... Примерно ти и той сте предубедени спрямо Приус, нали? Никой не може да ви убеди в противното на това, което сте си наумили, каквито и факти да ви се вадят+видео+снимки+линкове+тестове и т.н...
За него не знам, но моето предубеждение е основано на личен опит. карал съм и Приус и Лексъс 400h като служебни доста преди ти да 'откриеш' колко са икономични и какви са им предимствата пред дизеловите автомобили. Нещо трябва наистина да се опита за да се прецени дали си струва и дали е подходящо за конкретната ситуация. Затова и не мога да разбера хора като Лексъс (и като теб в този конкретен случай) дето само рекламират за единия лаф да става.
На мен пък ми е още по-интересно как той не може да "открие", че Приус е икономичен, та дори го доказва с клипове и с ежедневна експлоатация,а ти искаш да убедиш, че си "открил",че Приус не е икономичен с еднократно или двукратно каране?
Няма реклама, разходите в spritmonitor много добре знаеш,че потвърждават неговите и моите думи. Чудя ти се защо продължаваш да спориш. Имай си предубеждението, но не спори с очевидното.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
Not_active_user_1

Мнение от Not_active_user_1 » 01 Ное 2012 01:16

Scott написа:
Ама моля ти се, ти когато си карал Приуси, другите само с градски транспорт са се движили. Що за наглост е това не мога да разбера, някой да ти казва каква ти е колата при условие, че само виртуално се е сблъсквал с нея. Ако не си виртуален спамер ще те помоля да го докажеш. Приус и Лексъс 400h на някоя компютърна игра ли ги кара? Загуби и реши, че не са готини?

Scott

Мнение от Scott » 01 Ное 2012 10:45

prius 3 написа:... Приус и Лексъс 400h на някоя компютърна игра ли ги кара?
Aко компютърните игри са твоя първи избор за набавяне на информация за даден модел, нямам какво повече да коментирам. tooth.gif
prius 3 написа:... Колкото повече го карам ,толкова повече ми се кара. Като някоя модерна игра е и гледаш да преминеш на следващото ниво. Забавно е и много разтоварващо.

Аватар
Not_active_user_1

Мнение от Not_active_user_1 » 01 Ное 2012 12:51

Не съм се съмнявал, че спама е твоето кредо, както и го доказваш с последният си пост. И докато си чешеш клавиатурата и измисляш какви служебни коли си имал и си ги карал едва ли не преди останалите, то други хора ги карат всекидневно тези автомобили. Правиш ли разликата? wink.gif

Scott

Мнение от Scott » 01 Ное 2012 14:13

prius 3 написа:... Правиш ли разликата? wink.gif
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?p=70708#p70708

Аватар
Not_active_user_1

Мнение от Not_active_user_1 » 02 Ное 2012 14:54

Като ти гледам снимките си +50 mpg. И какво не си доволен не разбрах? Не бил икономичен ли или? biggrin.gif

Аватар
Rudy

Мнение от Rudy » 02 Ное 2012 16:14

Такива снимки всеки може да пусне:
Изображение
Ама реалността е друга - виж подписа.
Изображение

Scott

Мнение от Scott » 02 Ное 2012 19:00

Rudy написа:Такива снимки всеки може да пусне...
Руди, туй в защита на теорията за икономичността на хибридите или напротив? Щото аз не мисля че +50mpg (imp) e нисък комбиниран разход, ама щом драйвърите на Приус го харесват ще замълча...

Аватар
Rudy

Мнение от Rudy » 02 Ное 2012 19:10

Scott написа:
Rudy написа:Такива снимки всеки може да пусне...
Руди, туй в защита на теорията за икономичността на хибридите или напротив? Щото аз не мисля че +50mpg (imp) e нисък комбиниран разход, ама щом драйвърите на Приус го харесват ще замълча...
Не защитавам никой и нищо - показах само "доказателство" за една от двете тези. Със същия успех мога да направя и снимка за другата теза. Извода е: не вярвайте на снимки и клипчета. Карайте си колите и внимавайте повече в пътя, отколкото в разходомера.
Изображение

Публикувай отговор