Размери на ДЖАНТИ за Toyota - Справочник.
- KiLLeR
- Получена благодарност: 1 път
Re: ДЖАНТИ за Тойота Аурис
Това не е раздел купува/продава !aseto написа:Здравейте,
Търся метални джанти 16 цола за Тойота Аурис (2000 куб. Дизел)
Re: Размери на ДЖАНТИ за Тойота. Справочник.
Джантите направо заспаха. За да оправдая майстора - казал ми е че мога да карам така( с конусни гайки ), докато си намеря с плоски шайби-купих такива на фирма ЕТЕ, заедно със секретните, пише че са за YARIS, обаче стават и за авенсиса- м12х1.5, L28, тип "В"
.

Honda cr-v III I-CTDI, 2008 г., Avensis 1 Wagon (T22) 2.0 D-4D,2000 г.
-
Стават, стават и Митсубиши ползват такива стандарт, и те стават.
- stefan_stz
Добре бе така и неразбрах за авенсис 2 . 06/2003 . купих си гуми 205/55/16ц. какви с какви размери джанти трябва да си взема? някои ако има метални здрави да пише.
Toyota Avensis 04/2003 1.8 VVT-i , 1zz-fe
stefan_stz написа:Добре бе така и неразбрах за авенсис 2 . 06/2003 . купих си гуми 205/55/16ц. какви с какви размери джанти трябва да си взема? някои ако има метални здрави да пише.
Ами аз съм с Авенсис комби 2007 и от ТМАуто твърдяха че съм 5х114,3....но след като отидох в Радиал и премериха се оказа, че съм със 5х100. Най-лесно ще е ако измерих разстоянието между два съседни болта и умножиш по 1.701 за коли с пет болта.
Иначе си взех от Радиал метални джанти KFZ с номер 9955 (5х100). Имат и 5х114,3. Цената им е 109лв.
- stefan_stz
явно ще трябва като отида при гумаджията тои та му мисли и да гледа там... понеже за сумати коли сте изписали а за авенсис 2 не намерих нищо може и да съм к..рав 

Toyota Avensis 04/2003 1.8 VVT-i , 1zz-fe
Ами аз съм ти написал как можеш да провериш независимо какъв модел е. Ето и повече информация как се измерват от диамеръра на болтовете!stefan_stz написа:явно ще трябва като отида при гумаджията тои та му мисли и да гледа там... понеже за сумати коли сте изписали а за авенсис 2 не намерих нищо може и да съм к..рав
Иначе ако видиш историята на Avensis тук ще разбереш, че всички коли от 2003 до 2008 се водят Avensis втора генерация.
Колеги искам да попитам дали мога да сложа за задни гуми 16/45/225 на стоковите джанти на celica T23 и дали може изобщо да се сложат толкова широки гуми за задни на този модел ? Благодаря Ви предварително
Здравеяйте, колеги. Искам да попитам дали джантите от тойота MR2 spyder 2001 г. стават на corolla e 12 2006 г. става въпрос за този модел. гумите ми са 195/60 R15 благодаря ви предварително
- Прикачени файлове
-
- 20137679_1_585x461.jpg (27.47 KiB) Преглеждано 12897 пъти
- Lakokara4a
Колеги, новак съм и затова да питам.... Купих си Toyota Corolla Verso 2.0 D4D от 2003 г. и тя е с джанти 15 и гуми 195/60/15. Ако сложа джанти 17 и гуми 205/45/17 ще опира ли някъде и ще има ли проблем за колота? В сайтовете където има калкулатори излиза че общия диаметър се запазва идеално, но все пак е по-добре да питам и вас ...
Тойота Корола Версо 2.0 D4D, 2003 декември.
[quote="stefan_stz"]явно ще трябва като отида при гумаджията тои та му мисли и да гледа там... понеже за сумати коли сте изписали а за авенсис 2 не намерих нищо може и да съм к..рав
[
Колега.моя авенсис с тези джанти,http://www.ebay.de/itm/Toyota-Avensis-T ... bd208,след много чудене,вече съм сигурен за размера!!!
Дано съм бил полезен!!!

Колега.моя авенсис с тези джанти,http://www.ebay.de/itm/Toyota-Avensis-T ... bd208,след много чудене,вече съм сигурен за размера!!!

Toyota Avensis 2.0
1AZ-FSE
1AZ-FSE
Ето още инфо от руснаците :
http://toyota-verso.ru/viewtopic.php?f=50&t=1399
http://toyota-verso.ru/viewtopic.php?f=50&t=1399
Здравейте,предложиха ми метални джанти от ярис,които искам да сложа на королата.
15цола,4х100,центр. отвор 54.
Параметрите са същите,но дали стават със сигурност?И болтовете от летите джанти ще станат ли,или трябва да търся за метални?
Благодаря!
15цола,4х100,центр. отвор 54.
Параметрите са същите,но дали стават със сигурност?И болтовете от летите джанти ще станат ли,или трябва да търся за метални?
Благодаря!
Някой има ли информация дали джанти с размери 16" 5x100 6.5J ET45 54.1 централен отвор стават за Avensis T25 ( старите гуми са ми 5x100 ) с гуми 205/55/16. Тук ме притеснява ЕТ-то. В какви граници е допустимо за този размер джанта и гума ?
http://www.fapremove.com
Програмиране на TPMS сензори.
Качествен чип тунинг. Премахване на FAP / DPF OFF, Adblue / SCR OFF, EGR / AGR OFF, Flaps OFF., O2 / Lambda OFF, DTC OFF и др.
! 5 години гаранция на софтуерните услуги !
Програмиране на TPMS сензори.
Качествен чип тунинг. Премахване на FAP / DPF OFF, Adblue / SCR OFF, EGR / AGR OFF, Flaps OFF., O2 / Lambda OFF, DTC OFF и др.
! 5 години гаранция на софтуерните услуги !