колега аз съм с твоя размер,според мен едни от най-добрите са Bridgestone Blizzak.много безшумни са и имат много добър грип на сняг,карах ги една зима и съм изключително доволен(размера беше 215/70/16,после минах на 225/65/17).но не очаквай тая мека гума да изкара голям пробег!след 1 година минах на TOYO OPWT,които са изключително безшумни и държат много на пробег,освен това бяха на прилична цена.при твоите цени без да се замисля бих взел Yokohama Wdrive,тогава ги търсих,но бяха доста по-скъпи.тестовете са им много добри.това с дот2008 не е оптимално разбира се,аз взех тойо-то на същата цена,но нови.преговаряй евентуално с доплащане за нови,дот2012!
в крайна сметка трябва да определиш ясни приоритети,ако ще влизаш предимно на офроад и сняг трябва нещо като близака.ако ще трябва да държат повече км или комфортни или...
допълнително инфо>TOYO OPWT 225/65R17H са made in japan!Bridgestone Blizzak е също голяма вероятността да са японски,моите 215/70/16 бяха също такива!
пс>пропуснах нещо,тоя dunlop го забрави,става само за офроад,иначе ще си увредиш слуховия апарат.бях ги поръчал,но като ги видях на живо ги махнах веднага!

континентала не е читав,има маса оплаквания,износвал се за един сезон,но не съм сигурен,дали за точно този модел става дума.има и ментета,които се внасят от usa и нямат лиценз за европа!