Изгодно рент-а-кар ? Къде ?
Изгодно рент-а-кар ? Къде ?
Колеги, понеже колата ми влиза в сервиза за няколко дни за едни драскотини , а Тойота предлага най-евтино йарис за 25 лева на ден, някой може ли да ми каже къде има изгодно коли под наем ? Аз намерих някакви американски сайтове, ама не съм ги ползвал и знам ли ... за около 12 евро голф клас например....
-
Re: Изгодно рент-а-кар ? Къде ?
Е 25 кинта много ли са?
На фона че откъдето и да вземеш кола се изискват депозити, евентуално някакви документи (лични) и т.н. Май не си струва разправията за 5 лева по-евтино.
На фона че откъдето и да вземеш кола се изискват депозити, евентуално някакви документи (лични) и т.н. Май не си струва разправията за 5 лева по-евтино.
ex Toyota Carina E 2.0/16V AUTOMATIC
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V EFI
ex Toyota Corolla E11 G6 1.3/16V
ex Toyota Corolla E90 1.3/12V
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 4-door
ex Toyota Starlet EP8 1.3/12V EFI 2-door
ex Toyota Carina E 1.6/16V
-
- Благодарил/а: 14 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
http://toprentacar.bg/bg/%D1%86%D0%B5%D ... 1%80%D0%BA
Горе-долу е все тая...
Горе-долу е все тая...
25 * 8 = 200 , не ми се струва и малко, но интересно е че бг сайтовете предлагат все по неизгодни цени, родният шмекер цена няма
х-американеца идва от другия край и пак по-евтино кара е това е
мерси на mirott , сайтът е готин и има разнообразия и добри цени, намерих май друга кола, но ще си го запазя за в бъдеще
х-американеца идва от другия край и пак по-евтино кара е това е
мерси на mirott , сайтът е готин и има разнообразия и добри цени, намерих май друга кола, но ще си го запазя за в бъдеще
-
- Получена благодарност: 4 пъти
http://rent.sofiaauto.bg/?page=prices
Ако искаш мога да ти дам тел на пич/приятел/който ги дава.Драсни ЛС ако имаш интерес.
Ако искаш мога да ти дам тел на пич/приятел/който ги дава.Драсни ЛС ако имаш интерес.
Avensis 2.0 бензин 2004 Т25
Corolla 1.4 бензин 2006
RAV4 XA40 hybrid 11.2017
Corolla 1.4 бензин 2006
RAV4 XA40 hybrid 11.2017
е извинявай ама опел корса за 45 лева на ден ????????nikolas3 написа:http://rent.sofiaauto.bg/?page=prices
тия другите го дават за 16 евро, само пример
-
- Благодарил/а: 14 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Топ-рент-а е кажи-речи най-добре като качество-цена. Не се колебай при нужда. 

Някои сервизи дават оборотна кола, докато ти оправят твойта...Toyko написа:Колеги, понеже колата ми влиза в сервиза за няколко дни за едни драскотини , а Тойота предлага най-евтино йарис за 25 лева на ден, някой може ли да ми каже къде има изгодно коли под наем ? Аз намерих някакви американски сайтове, ама не съм ги ползвал и знам ли ... за около 12 евро голф клас например....
Ама ТМ не дават...

Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
дават за 25 кинта йарис и това се оказва доста добре като гледам цените на другите местни тарикати, да не говорим че като влезеш в подробностите на сайтовете и тръпки те побиват - пълна застраховка и прочее екстри цената скача двойно
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
тук винаги са ми давали безплатно кола от сервиза,ако е оставала за повече от 1-2 часа.
просто си търсиш сервиза,който те обслужва най-добре.може да не е най-евтин,но пипат само тойота и са точни.приемчика винаги го закичвам с бутилка вино,просто съм доволен от работата им!

просто си търсиш сервиза,който те обслужва най-добре.може да не е най-евтин,но пипат само тойота и са точни.приемчика винаги го закичвам с бутилка вино,просто съм доволен от работата им!

какво е това тук ? където е прието да те кичат с вино между другото за това , че си вършиш работата?
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
laugh.gif laugh.gif laugh.gifToyko написа:какво е това тук ? където е прието да те кичат с вино между другото за това , че си вършиш работата?
Е как къде, в най-корумпираната държава - Зимбабве! biggrin.gif
Не, сериозно и на мен ми стана интересно.
Кой ти дава безплатна кола за това, че твойта ще стои в сервиза само час или два?!?

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
в австрия,не знам дали навсякъде е така.това с виното не е прието,но аз го правя. 

- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Ще ги побългариш в този сервиз.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
laugh.gif laugh.gif laugh.gifzi_zi_top написа:Ще ги побългариш в този сервиз.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed