Избор на бензинова тойота
Re: Избор на бензинова тойота
Интересни мнения за бензинова Тойота.Карам Корола Версо около 1000км от както я купих и мога да кажа че е изключително добър двигател/1.8/.Много спокойно работи в ниските обороти и лесно се ускорява дори и на 5та скорост.Ако Авенсиса не ти е приоритет погледни Корола Версо до 2004г и ще караш много удобен автомобил.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
С уговорката, че задните седалки на Авенсиса са много по-удобни от тези на Корола Версо. Това естествено има значение само за пътниците отзад, шофьорската седалка си е супер удобна. 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
- Благодарил/а: 14 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Напротив, точно за Т25 става въпрос! Да, нещата са си на мястото-Акорда е по-скъп, сети се защо...gicho написа:Има една дреболия - с това ви търсене излизат новата генерация на акорд (от 2002) срещу стария авенсис (до 2002, но и 2003 според първа регистрация).
Ако се хванеш да гледаш по-новия акорд срещу Т25 на тойота, нещата си идват на мястото. Нормално е.

Колега,определи си сам какъв клас кола ти трябва.Авенсиса е доста по-голям от Королата.За Авенсис 1.8- 2005г. мога да ти кажа , че е доста добра кола.Само не знам дали слагането на газ е безпроблемно.Мисля,че във форума има такава тема.Потърси с търсачката. Успех 

TOYOTA Avensis D4D-2002g.
-
Избора ще е между Toyota Corolla i Honda Civic (но не rover), но никой не иска да ме насочи към двигател и т.нBIS написа:Колега,определи си сам какъв клас кола ти трябва.Авенсиса е доста по-голям от Королата.За Авенсис 1.8- 2005г. мога да ти кажа , че е доста добра кола.Само не знам дали слагането на газ е безпроблемно.Мисля,че във форума има такава тема.Потърси с търсачката. Успех
-
- Благодарил/а: 14 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
За Сивик ли двигател? К20А3 ! Или по-масовия 1.6!blackunicorn написа:Избора ще е между Toyota Corolla i Honda Civic (но не rover), но никой не иска да ме насочи към двигател и т.нBIS написа:Колега,определи си сам какъв клас кола ти трябва.Авенсиса е доста по-голям от Королата.За Авенсис 1.8- 2005г. мога да ти кажа , че е доста добра кола.Само не знам дали слагането на газ е безпроблемно.Мисля,че във форума има такава тема.Потърси с търсачката. Успех
Ако искаш да газифицираш трябва да отпадне варианта за Авенсис 2.0 бензин. Мисля че е доста невъзможно. За вървеж иначе колата е перфектна но и разхода си е разход. Препоръчвам ти двигател 1.8 бензин който мисля че по лесно се газифицира. 1.6 мисля че е доста слаб за габаритите на Авенсиса.
Иначе наистина Авенсис отзад е много по широк от Корола, но ако това не те бърка по добре търси Корола. Мисля че държат по ниски цени. За Хонда нищо не мога да кажа.
Иначе наистина Авенсис отзад е много по широк от Корола, но ако това не те бърка по добре търси Корола. Мисля че държат по ниски цени. За Хонда нищо не мога да кажа.
TOYOTA AVENSIS 2.0 VVT-I D4
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Toyota Corolla vs. Honda Civicblackunicorn написа:Избора ще е между Toyota Corolla i Honda Civic (но не rover), но никой не иска да ме насочи към двигател и т.н