Магазин за изкуствена кожа в София?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
ntashev

Магазин за изкуствена кожа в София?

Мнение от ntashev » 24 Сеп 2012 21:26

Здравейте,
решил съм да се позанимая малко с мойта колица, и като за начало искам да си ушия един калъф за волана, че от слънцето оригиналната гума вече е изгоряла и се рони тук таме. Знам че има достатъчно тапицери, които могат да помогнат, но ми се иска да си го направя сам, ей така, от гъдел. Искам да постигна нещо подобно:
Изображение
Проблема е, че не мога да намеря магазин в София, където да има достатъчно разнообразие на изкуствени/еко кожи, и май това ще се окаже най-трудната част от процеса.
Ако някой случайно има идея къде мога да намеря магазин за такива неща в София ще бъда много благодарен. Естествена кожа не ми се иска, защото първо идва скъпичко, пък и доколкото знам не се продава на метър, а на парчета, пък на мен ми трябват реално по 15см от двата цвята.
Благодаря от сега, ако постигна някакък успех може да пусна снимки, ако на някой му е интересно ;)

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Re: Магазин за изкуствена кожа в София?

Мнение от zi_zi_top » 24 Сеп 2012 22:25

Освен мерак и кожа ти трябват сарашки конци и сарашка шевна машина, а също така и известен опит в кроенето и шиенето. Ако ги нямаш резултатът ще бъде незадовлителен.

На бул. "Христо Ботев" имаше едно магазинче за изкуствени кожи.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
alligator

Re: Магазин за изкуствена кожа в София?

Мнение от alligator » 26 Сеп 2012 15:00

Колега, само да ти кажа че резултата който е постигнат при фабричното монтиране на кожата трудно може да бъде постигнат от теб и вероятно няма да си много доволен от резултата. Ако не искаш да платиш работата двойно ти препоръчвам да се ориентираш към тапицери които се занимават с това. Чувал съм за едни които се в Горубляне и се справят доста добре. Ако се интересуваш ще ти намеря координати им.
TOYOTA AVENSIS 2.0 VVT-I D4

Публикувай отговор