Мили родни картинки !
Мили родни картинки !
Предлагам да открием рубриката "Мили родни картинки" и всеки, който може да показва невероятните пътища или гледки, които е видял, аз лично наскоро бях очарован от пътищата към и около Враца отново, като любимо ми е това платно насред Церово - малко преди разклона за Заселе! Ако не знаеш, просто те ... разпорва !!! Ако някой се сеща за сайт където такива неща получават по-голяма публичност, нека сподели...
- Прикачени файлове
-
- DSC00119 - Copy.JPG (1.35 MiB) Преглеждано 897 пъти
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Мили родни картинки !
Като гледам множеството разпръснати останки 'клуба на знащите' е доста ексклузивенToyko написа:...Ако не знаеш, просто те ... разпорва...

- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
http://www.btv.bg/az-reporterut/Toyko написа:... Ако някой се сеща за сайт където такива неща получават по-голяма публичност, нека сподели...
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Ей Богу по целия път към Враца е така, много ми харесаха и специалните изненади като караш си с 90 по "нормален" асфалт и без предупреждение - макадам !!! Или пък мъничък триъгълник, а след завоя - 5 метра по-надолу - ОГРОМЕН КамазScott написа:Като гледам множеството разпръснати останки 'клуба на знащите' е доста ексклузивенToyko написа:...Ако не знаеш, просто те ... разпорва...

И после защо не кацали гаргите по тамошния край - ми а кацни де ? А си кацнала, а си си изкълчила крака в някоя дупка !
Да благодарим сърдечно на властите от последните 30 40 50 години за тези прекрасни пътища !