toyota MATRIX

jimtoni

toyota MATRIX

Мнение от jimtoni » 23 Сеп 2012 07:06

Искам да попитам , какво е мнението ви за MATRIX RX, може ли някой да ми даде малко инфо за автомобила като цяло.

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Re: toyota MATRIX

Мнение от zi_zi_top » 23 Сеп 2012 16:16

Виж темите за Корола Версо. Матрикса е американсото име на този модел. Разликите са минимални и не се отразяват на общите впечатления. :thumbsup:
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Scott
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Scott » 23 Сеп 2012 20:24

zi_zi_top написа:... Матрикса е американсото име на този модел. Разликите са минимални и не се отразяват на общите впечатления. :thumbsup:
Мейтрикс няма много общо с Корола Версо, още повече пък да е американското име на модела ...

Аватар
raider_yaris

Мнение от raider_yaris » 01 Окт 2012 12:19

Единственото, което съм чел за Matrix e, че е идентичен с Pontiac Vibe. Но за приликата и с Корола Версо трябва да се изкаже някой доста по навътре в нещата.

Аз лично заглеждам една Toyota Matrix, която се продава в Хасково и е с ръчни скорости. Мисля, че като возия, простор и качество на изработка ще е на ниво.
Tokyo Drift :-)

Аватар
Rudy
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Rudy » 01 Окт 2012 12:30

raider_yaris написа:Единственото, което съм чел за Matrix e, че е идентичен с Pontiac Vibe.
Съвсем идентична не е (идентичната е Toyota Voltz), но имат обща механика:
http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Matrix
http://en.wikipedia.org/wiki/Pontiac_Vibe
Изображение

Публикувай отговор