toyota MATRIX
toyota MATRIX
Искам да попитам , какво е мнението ви за MATRIX RX, може ли някой да ми даде малко инфо за автомобила като цяло.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Re: toyota MATRIX
Виж темите за Корола Версо. Матрикса е американсото име на този модел. Разликите са минимални и не се отразяват на общите впечатления. 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
- Получена благодарност: 1 път
Мейтрикс няма много общо с Корола Версо, още повече пък да е американското име на модела ...zi_zi_top написа:... Матрикса е американсото име на този модел. Разликите са минимални и не се отразяват на общите впечатления.
- raider_yaris
Единственото, което съм чел за Matrix e, че е идентичен с Pontiac Vibe. Но за приликата и с Корола Версо трябва да се изкаже някой доста по навътре в нещата.
Аз лично заглеждам една Toyota Matrix, която се продава в Хасково и е с ръчни скорости. Мисля, че като возия, простор и качество на изработка ще е на ниво.
Аз лично заглеждам една Toyota Matrix, която се продава в Хасково и е с ръчни скорости. Мисля, че като возия, простор и качество на изработка ще е на ниво.
Tokyo Drift :-)
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Съвсем идентична не е (идентичната е Toyota Voltz), но имат обща механика:raider_yaris написа:Единственото, което съм чел за Matrix e, че е идентичен с Pontiac Vibe.
http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Matrix
http://en.wikipedia.org/wiki/Pontiac_Vibe