ПЛОВДИВ/Да се видим в Пловдив/
Re: ПЛОВДИВ/Да се видим в Пловдив/
Ако има збирка на селиките пратете и на мен дата и местоположрние...че се радвам да дойда.
- nemezis_85
Май най-далече сме ходили до на Митрович хотела, това е по спомен.Zero`Cool написа:Балкана е мноооого добра идея опитвана да се реализира поне няколко пъти с частичен успех да не кажа нулев... Ако все пак организирате нещо аз съм насреща.
Здравейте отново... преди време се бях появила с намерение да ходим по срещи , но бях възпрепятствана няколко месеца.. сега пак мисля да се присъединя и ще съм благодарна ако някой се съгласи да ми звънне на 0895443322 и да ми обясни какви са ви намеренията , часовете и дните за срещите или да пише тук.. аз по принцип карам една Селика 2827 рег.номер
тойота селика РВ2827МХ
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Betinka - ха дано, сега като и ти писа, че искаш да дойдеш на среща, някой от позаспалите предишни участници, да вземат да се посабудят и да организираме нещо ...

- KiLLeR
мечо с тебе скоро ше организираме нещо със сигурност ще те потърся

- kaloian311
Позаспали ли,само те чакахме да ти свърши отпуската и морето.Аре в неделя на хепи,ма по към следобед че в събота съм дежурен да мога да поспя.Me4oKyX написа:Betinka - ха дано, сега като и ти писа, че искаш да дойдеш на среща, някой от позаспалите предишни участници, да вземат да се посабудят и да организираме нещо ...![]()

- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Skype - Me4oKyX - като ника ми е, така че трудно да го обърка човек laugh.gif
Килер - който търси намира ... А и ти само обещаваш
Калояне - винаги ще се съобразим с Вас, гусине laugh.gif Като ще е тогава, кажи час, че да ти е удобно, пък с Бетито може от преди това да пием кафе, че да е в час, какви хаховци сме
Килер - който търси намира ... А и ти само обещаваш

Калояне - винаги ще се съобразим с Вас, гусине laugh.gif Като ще е тогава, кажи час, че да ти е удобно, пък с Бетито може от преди това да пием кафе, че да е в час, какви хаховци сме

Моя скайп е miss_nick93 .. мисля че те намерих , но опитай и ти... мда неделя може по отрано да се видим с теб и да идем при другите после

тойота селика РВ2827МХ
- KiLLeR
То хубава работа младежи, ама следващите няколко уикенда не се виждам как ще се докопам до пловдивска земя
Амаа като си дойдаа пак ше повдигна въпроса!

Амаа като си дойдаа пак ше повдигна въпроса!

- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Килере - въпроса с магданоса го остави за ся, ама тия няколко седмици, дет ще си из голямото град, друго повдигай, въпросите ще си намерят отговор laugh.gif А маслото ти избега с триста между другото, при това два пъти 

- KiLLeR
Me4oKyX написа:Килере - въпроса с магданоса го остави за ся, ама тия няколко седмици, дет ще си из голямото град, друго повдигай, въпросите ще си намерят отговор laugh.gif А маслото ти избега с триста между другото, при това два пъти

Иначе баш по въпроса за мАслото щях да те търся че тука до едно известно време ще съм превъртял играта и живот и здраве викам да правя голяма профилактика преди (в)ЗИМАТА

- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Мен не ме бройте, че имам два апартамента да места тия дни .... Иначе за другата седмица, би трябвало .... ако има пак с кой ... 

- KiLLeR
аре тогава ше го оставим за другата седмица, че и аз вече не съм сигурен дали ще съм в пловдив
коти е да имаш шефове