lubooo написа:Решил съм окончателно да газифицирам королата 1.6 3zz-fe , четох на доста места че двигателя не носел на газ и подобни , но от друга страна и говорих с няколко човека с същата кола които са минали много хил км на газ с същия автомобил , та спрял съм се на BRC Sequent 24 с BRC инжектори , обаче идва проблема с сервиза , доста изчетох и доколкото разбирам има места където монтажа е доста немърлив , а не искам да съсипвам колата и да ходя по 100 пъти за донастройка .
Основните ми дилеми са , кои сервиз да избера за монтажа ? И другото което се чудя е дали си струват тия ситеми ланди ренцо , защото в моя град има някакво момче което ги монтира и познавам пак няколко човека които са минали доста км с неговите уредеби и нямат проблеми ?
всякакви съвети по темата ще са ми от полза

Imam sashtata korola s 3zz-fe
Az predi godina slojih Lovato injekcion i za vseki sluchei dopalnitelna sistema FlashLube
Nastroikite na gazovoto bqha malko po pipkavi, t.e. .. na niski uboroti trqbvashe da se naglasi malko poveche da se podava gaz kam dvigatelq
inache davashe greshka na boardkompiutara che ima nedostig na gorivna smes i svetvaha ABS i traction controla i check engina na tabloto>
Kakto kazah poigra si malko maistora, no uspq da gi naglasi i nqmam nikakvi greshki cqla godina>
za 10000km kakvo moga kaja>>> ot gazovoto ne sam imal nikakvi problemi, kolata na gaz se dviji mnogo po-dobre ot benzin>
Razhoda gradsko e s okolo 1 poveche s gaz, a izvangradsko s okolo 1.5-2 poveche,
Drugo interesno ne se seshtam...