По първата част (сиреч хляба за по залюханите читатели) акцията беше снощи - не само хляб ами и луканка, сирене (бяло саламурено), ракия (от тая за гости - мноо гадна), доматки (от на Лорда градината, приличат много на грозде по големина и вкус), краставици (не ги знам откъде бяха ама имаха вкус на стар дунапрен). Отивам да ги видя аз и гледам Лорда, УгаБуга, Алтезов и СМБ(него не го знаете - той е от ВАЗ тунунг школата) спретнали салата, пийват ракийца, аху иху

...сядам сипвам си ракия и салата...опитвам и ... бах маааму - за пръв път опитах люта шопска салата...и то яко люта (аз по-принцип ям люто, ама Лорда явно беше извадил тежката артилерия)....пък ракията амаааа - някакъв карнобатски бленд който баща му го вади като трябва да изгони гостите...както и да е - справихме се
За втората част (демек зрелищата за тея дето помнят колкото Лорда кога има да дава пари на някой) се погрижи Алтезов който заяви че ще свали четирите си амортисьора за 20 мин. Викам си "Да бе...сигурно ракията за гости го е омагьосала" ... ама май беше сериозен. На шега, на истина ама днес се приготви той, аз извадих хронометъра и:

Започнах да засичам когато колата беше вече голе на лифта, но нямаше нито една зайка развита по нея. След 3 мин всички колела бяха свалени и болтовете на реактивните щанги развити:

след 15 вече бяха на третия амотисьор - Лорда въобще не помогна за развиването на гайки и прочие - само дърпаше долните control arms за да може да се извадят гореспоменатите:

След 15мин 32 сек беше GAME OVER