Ааа ясно , вече пеем песента че Приуса не бил с най-ниският разход а бил най-надеждният ?Rudy написа:Единствения който живее с илюзии си ти! Никъде не съм писал, че карам извънземен автомобил, ти си този дето сравнява собствената си дизелова королка с други коли. Ти си този дето в подписа си е изброил цялото движимо имущество, включително колелото, телефона, гумите, телевизора и вентилатора, ти си този дето си снима стайчето в офиса и качва снимки с момичета с които излиза. Това което коментирах беше, че приус е един от най-надеждните автомобили, дори да не е с най-нисък разход.SFINKS написа:Никой не те и кара да коментираш нищо![]()
Живей си с илюзията че караш извънземен автомобил и нека да им е тъжно на собствениците на BMW , MERCEDES и AUDI
P.S. А те дали знаят че ти мислиш че им е тъжно biggrin.gif
Явно си пропуснал темата на един колега в Испания който сподели за доста проблеми по тия чудеса на техниката ...
Потърси я и я прочети , може да ти паднат и на теб капаците ...
Аз съм сравнявал дизеловата си королка , а кой обясняваше как супер колата му натъжавала де що види BMW,AUDI и MERCEDES , ако си забравил случйно беше именно ти два три поста по-нагоре

Само не каза дали BMW,AUDI и MERCEDES знаят колко си ги натъжил

ПО ми се струва че BMW,AUDI и MERCEDES имат моторицазия на SUV овете си които ще натъжат и то много всеки RX
Ако нещо те смущават и притесняват моята техника и жени си е твой проблем , мен ме кефят biggrin.gif