автоматично вдигане на прозорци ?

lubooo

автоматично вдигане на прозорци ?

Мнение от lubooo » 05 Сеп 2012 15:54

Имам следното питане , алармата на королата е Gemel ND 8PC , имам опътване за нея което е прикрепено към книжката на колата , тия дни го разгледах и видях че в него са изредени функциите на алармата и има автоматично вдигане на прозорците , да обаче никъде не пише как да го активирам thumbdown.gif , мъчих го по няколко начина , но ефекта е 0 . Колата има ауто вдигане на 4-те прозореца от копчетата и е с дистанционното което има само lock i unlock ... ако някои има идея как се активира функцията нека сподели , не че ще умра без тая екстра ама ако я има е добре да я активирам :thumbsup:
Toyota Corolla E12 2002 1.6 vvti
3ZZ-FE

Аватар
Toyo_driver

Re: автоматично вдигане на прозорци ?

Мнение от Toyo_driver » 05 Сеп 2012 16:37

Любооо не знам как се активира тая функция ама и аз съм със същия пусти ГЕМЕЛ :censored: май серийно им го инсталират в Италия. Ако си сигурен, че в упътването не пише как се активира може да погледнеш дали е правилно свързването към ел схемата на колата(би трябвало да има връзка с упр. на прозорците)..при мен освен модула със сирената при двигателя има и едно по-малко модулче зад жабката и отделно допълнително инсталиран предпазител 15А с контакт и срязани кабеляци под волана...абе жабарска му работа. mad.gif

П.П.Молбата ми към теб е ако имаш възможност да сканираш упътването щото аз и такова нямам...ще ти пратя контакти на ЛС пък дето се вика може и една разходка до Търново да се заформи drunk.gif

Аватар
Toyo_driver

Re: автоматично вдигане на прозорци ?

Мнение от Toyo_driver » 05 Сеп 2012 17:03

Това е за влизане в режим "програмиране" и изключване на звука при модел ND5:

"I had to pay to get the PDF version of the manual and its only a couple of pages of it
It says to do the following:
- Open drivers door
- Arm alarm on the fob
- Turn on ignition within 2 seconds
- Alarm beeps a certain way
Alarm is now in programming mode.
It then says something about having to press B button which turns the 'beep' off when you arm/disarm.
Then turn off the ignition and press A button on fob to disarm."

с още малко ровене ще излезе и за ND8 laugh.gif

Публикувай отговор