някой сменял ли е лампата която осветява цифрите по този ключ за регулиране на височина на фаровете.
На него няма обичайните странични винтове за лампи - значи ли че трябва да го сменям с нов или евентуално при опит да го разглобя, тотално да го повредя (за момента безупречно работи регулирането на фаровете, единствено престана да свети лампичката)
Ключ за регулиране на височина на фаровете
Ключ за регулиране на височина на фаровете
- Прикачени файлове
-
- Corolla Switch.jpg (16.24 KiB) Преглеждано 1558 пъти
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Re: Ключ за регулиране на височина на фаровете
Като идея и предназначение този ключ се използва преди да тръгнеш на път. Преценяваш колко си натоварил автомобила и нагласяваш позицията на ключа и... тръгваш. За чий ти е лампа на този ключ!?!?
Иначе и моят не свети и сигурно на 80% от колите от форума на свети, ама това не е проблем за никого.
Иначе и моят не свети и сигурно на 80% от колите от форума на свети, ама това не е проблем за никого.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top написа:Като идея и предназначение този ключ се използва преди да тръгнеш на път. Преценяваш колко си натоварил автомобила и нагласяваш позицията на ключа и... тръгваш. За чий ти е лампа на този ключ!?!?

... а иначе за какво ми е да ми свети - ами по лесно да го регулирам по време на път нощем понеже не веднъж ми се е налагало
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
- Toyo_driver
На Авенсис Версо също....най вероятно и твоетоVesko написа:На Авенсис 2 копчето има подсветка.

Точно в тоя ключ крушката е без цокълче, а направо се запоява. Аз си сложих обикновенна от 50ст., 0,05вата, свети добре, но няма да е надеждна със сигурност. Освен в тойота на друго място не продават ли крушки на 14 волта?
Toyota Corolla E12 2006 1.4 vvti 2006 FOBOS
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008
Toyota Avensis T25 1.8 vvti 2008