Едно тийзърче... някой беше казал че колите като нови горели повече ... моята сигурно се е разработила вече или е имало попътен вятърprius 3 написа:Ами аре де, чакаме те с клипа...

Едно тийзърче... някой беше казал че колите като нови горели повече ... моята сигурно се е разработила вече или е имало попътен вятърprius 3 написа:Ами аре де, чакаме те с клипа...
2.0 TDI Bluemotion на Golf Cabriolet. Ето и карта на маршрутаdap написа:Scott това WV с какъв дизелов мотор е ?
Няма как да е реално - това да не е Тойота хибрид.dap написа:Браво, ако е реално е много добре...
Малко е ниска разделителната способност на тези чертички за да отсечеш 5/100км. На мен по ми приличаше на 4.87л./100км ... което е още по-добре деLEXUS написа:... И не разбирам каква е драмата с магистралата - ограничение 140 км./ч. - Разход на Приус 5/100км.
Средната цифра е 5/100км.Scott написа:Малко е ниска разделителната способност на тези чертички за да отсечеш 5/100км. На мен по ми приличаше на 4.87л./100км ... което е още по-добре деLEXUS написа:... И не разбирам каква е драмата с магистралата - ограничение 140 км./ч. - Разход на Приус 5/100км.
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 8 госта