Здравейте колеги,
С тези промени за карането на къси през целия ден почнаха и проблемите. Наложи се да сменя габарит на преден десен и къси на преден ляв(предния ляв фар е голяма мъка - този точно пред акумулатора) . След смяната на крушките фаровете работят , но ел. регулирането от врътката в купето не мести фаровете нагоре и надолу.
До сега работеше без проблем , сега се чува отчетливо как моторчето бръмчи но рефлекторите не се местят - дайте акъл какво може да се е разместило и как да го оправя.
Ел. реглаж на фаровете - проблем
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Re: Ел. реглаж на фаровете - проблем
Погледни да не си измъкнал някоя букса без да искаш, че те верно са наврени много кофти и нищо чудно да си я закачил неволно и да се е поизмъкнала. Щом до преди смяната е било ОК, най-вероятно нещо си поразместил.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
TATI написа:Погледни да не си измъкнал някоя букса без да искаш, че те верно са наврени много кофти и нищо чудно да си я закачил неволно и да се е поизмъкнала.
ако се е измъкнала букса - дали мооторчето ще бръмчи?moloko написа:сега се чува отчетливо как моторчето бръмчи но рефлекторите не се местят

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 336 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Съмнява ме дали при монтажа на габарита не са натиснали прекалено рефлектора, и той да е излязъл от ябълката на контролното лостче...
Силно изместена ли ти е светлината?
Силно изместена ли ти е светлината?
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
През деня днес няма как да разбера дали ми е изместена светлината. Може би довечера но пък тогава ще е тъмно за оправяне на каквото и да е в тази тяснотия в двигателния отсек .
А възможно ли е и от двете страни - тъйкато мисля че има две моторчета по едно за фар - да се е изместил рефлектора. И от двете страни да не работи преместването. Сменял съм крушката на десния къс и тогава не се получи подобен проблем с ел. реглажа.
А възможно ли е и от двете страни - тъйкато мисля че има две моторчета по едно за фар - да се е изместил рефлектора. И от двете страни да не работи преместването. Сменял съм крушката на десния къс и тогава не се получи подобен проблем с ел. реглажа.
Avensis 2.0 D4D 2002 Пловдив