Някой сменял ли е филтъра на купето на авенсис 2002?
Някой сменял ли е филтъра на купето на авенсис 2002?
Днес реших да сменя филтъра на купето, погледнах в ръководството-нищо сложно.. и "напред". Да, ама не - измъкнах старите(беше "ужас и безумие положението), почистих доколкото можах с прахосмукачка мястото, и започнах да слагам новите. Този дето отива нагоре влезе без проблем, ама другия "долния" ми скъса нервите. Как ли не го въртях, влиза почти докрая , ама с голем зор, и така и не успях да го наглася.. Утре продължавам "борбата". Ако някой знае някакъв чалъм, ще съм му благодарен за съвета.
Re: Някой сменял ли е филтъра на купето на авенсис 2002?
Значи ако погледнеш добре горния и долния филтър си имат точно определини посоки на слагане и ако сиги обърнал няма как лесно даги сложиш .Иначе си влизат гладко и без проблем . И затова най- добре извади филтрите и на място първо без даги слагаш никъде ги виж кои на къде трябва да бъде обърнат просто ако ги огледаш внимателно ще видиш как трябва да се напаснат по отливките си двата филтъраkehaya77 написа:Днес реших да сменя филтъра на купето, погледнах в ръководството-нищо сложно.. и "напред". Да, ама не - измъкнах старите(беше "ужас и безумие положението), почистих доколкото можах с прахосмукачка мястото, и започнах да слагам новите. Този дето отива нагоре влезе без проблем, ама другия "долния" ми скъса нервите. Как ли не го въртях, влиза почти докрая , ама с голем зор, и така и не успях да го наглася.. Утре продължавам "борбата". Ако някой знае някакъв чалъм, ще съм му благодарен за съвета.