Привет на всички,
закъсах го с фаровете на Авенсиса и имам едно специфично питане към Вас - късите светлини светят ниско долу, отпред като се погледне лупите на ксеноновите фарове са пропаднали от тялото на рефлектора. Да не би да е счупен рефлектора от вътре и можете ли да ми дадете съвет, какво мога да направя ?
Благодаря Ви!
Проблем със ксенонов фар на Тойота Авенсис 2005г.
-
Re: Проблем със ксенонов фар на Тойота Авенсис 2005г.
Да не те плаша колега, но преди няколко месеца на публичен паркинг, /"БИЛА"/ имах следното питане от колега с Версо: "Здравей колега, с оригинални ксенони ли си?..."
Ме: "Не, стандартни халогени, колата е още в гаранция, няма и две години...такава комплектация я купих"...
Колегата с Версо: "На мен малко след гаранцията се скапаха държачите на лупите, в ТМ ми казаха, че било от специфичния спектър на ксеноните, толкова издържала пластмасата. "
Това е без коментар, просто за сведение...
Ме: "Не, стандартни халогени, колата е още в гаранция, няма и две години...такава комплектация я купих"...
Колегата с Версо: "На мен малко след гаранцията се скапаха държачите на лупите, в ТМ ми казаха, че било от специфичния спектър на ксеноните, толкова издържала пластмасата. "
Това е без коментар, просто за сведение...
Последно промяна от vesko.t на 23 Авг 2012 21:42, променено общо 1 път.

RAV4 2010, 4X4
-
С две думи си отивам на нови фарове евентуално. Ще изчакам да видя и други мнения, но все можете ли да дадете съвет къде да търся и какви пари вървят. За нови имам предвид.
http://www.avtosklad.bg/
Тези, предлагат фарове и др., доколко са читави, за тези продукти нямам лични отзиви , корите им за под ДВГ, за цената си, стават...
Тези, предлагат фарове и др., доколко са читави, за тези продукти нямам лични отзиви , корите им за под ДВГ, за цената си, стават...

RAV4 2010, 4X4
-
- Получена благодарност: 4 пъти
Я потърси geraka/
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?f=5&t ... 82#p233782
това си им е проблем на фабричните ксенони.Пича ми направи фарите по-добри от на новия Авенсис-без да се майтапя.Просто го питай за съвет и цена.
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?f=5&t ... 82#p233782
това си им е проблем на фабричните ксенони.Пича ми направи фарите по-добри от на новия Авенсис-без да се майтапя.Просто го питай за съвет и цена.
Avensis 2.0 бензин 2004 Т25
Corolla 1.4 бензин 2006
RAV4 XA40 hybrid 11.2017
Corolla 1.4 бензин 2006
RAV4 XA40 hybrid 11.2017
-
@ nikolas3 - много благодаря. Днес се чух с geraka и следващата седмица ще видя какво може да се направи.