Авенсис 2.0 Д4Д съединител

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Re: Авенсис 2.0 Д4Д съединител

Мнение от Me4oKyX » 15 Авг 2012 23:52

Ахааа, ясно що толкоз ти бръкна някъде факта, че поръчвам части на някой, без да му дера кожата.... Номера с части от Англия става по МНОГО начини ...

Колегата със съединителя - за Авенсис 2005 НЕ е нужно да сменяш маховика. Той е следващо поколение и няма много общо с този, който се слага 2000-2002г. на Авенсис 2.0Д4д. За теб НЯМА конверсия кит, затова не гледай тези цени. За твоя Авенсис има само DUAL MASS. Така че за такъв гледай. Ако искаш помощ с поръчка от ибей - свиркай. Ще помогна с каквото мога, имам над 7 години опит с търговия в ибей. Комисионна - едно кафе или една бира, да не е без пари, че тука осмърдяха положението разни "колеги" .... Това ти е решението, като при поръчка, мога да препоръчам търговци, с които съм работил и съм взимал доооста неща, много пъти и никога не съм се набутал с левче :thumbsup:

http://www.ebay.co.uk/itm/2003-TO-2006- ... 707wt_1348

Тази марка мисля, че няма какво да се коментира. Цената е на търг, може да се купи веднага на 400 паунда, доставка е 30 паунда на този продавач. Може и LuK да се намери... Разгледай, ако има нещо - кажи. Но ако не ти трака маховика и нямаш проблеми с него, няма за какво да го сменяш, така че цената става само за съединител комплект wink.gif Като този - http://www.ebay.co.uk/itm/CLUTCH-KIT-TO ... 894wt_1348 Цената е доста приятна, а от тези National съм взимал много пъти и са много качествени продукти. Мисля че и Косер ги внасят. Ако имаш от там цена с отстъпка - питай и там направо.

Аватар
martod

Мнение от martod » 16 Авг 2012 09:01

Me4oKyX написа:Ахааа, ясно що толкоз ти бръкна някъде факта, че поръчвам части на някой, без да му дера кожата.... Номера с части от Англия става по МНОГО начини ...

Колегата със съединителя - за Авенсис 2005 НЕ е нужно да сменяш маховика. ..........................................
Но ако не ти трака маховика и нямаш проблеми с него, няма за какво да го сменяш, така че цената става само за съединител комплект
Ако на теб нещо някъде ти бърка, не прави изводи от себе си и за останалите .. no.gif
Нали до сега ревеше, че само ти си "помагал" на хората, пък останалите само се заяждали с твоите добри намерения и с нищо не помагали ..
Сега какво, като предложим помощ, почваш да се дразниш ли ? .. ohmy.gif
Предложението което правиш в момента е малко "мечешка услуга", не знам дали е свързано с ника .. biggrin.gif
Маховика не се определя на слух дали е за смяна, а по специален метод, след като се свалят скоростите, защото ако се прецени на слух, че е добре и се смени само съединителя, вероятността да се свалят отново скорости в близко време е много голяма .. wink.gif
Най добрият вариант за колегата е или да вземе предварително всичко комплект, или след разглобяване и преценка на състоянието на маховика, да търси само съединител, но тогава варианта с поръчка от Англия ще го забави много .. smile.gif
За това му направи оферта за съединител с твоите отстъпки от Косер, аз ще му направя за комплект Айсин на 300 лв. и нека по добрата оферта да спИчели .. wink.gif
Пък ако иска и от някъде другаде да се снабди човека, аз лично няма да се сърдя, както ти за едни амортисьори .. ohmy.gif
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....

PYMKO

Мнение от PYMKO » 16 Авг 2012 13:37

Nexxam написа:Здравейте колеги, колата ми е Авенсис 2.0 Д4Д 2005г. Преди 5к. км смених съединителя. Преди и след смяната си има една лека вибрация в педала на съединител (постоянна е и не се променя незавизимо дали съм на празен ход или на скорост в обороти). Това нормално ли е или може да има някакъв проблем примерно с хирдавличната помпа или реглаж на педала?
Отделно след смяна на предавка от ниска към по висока при подаването на газ се чува едно леко "туп". Скоростния лост няма луфт. Пак въпросът ми е дали при вас има нещо подобно или да търся евентуален проблем? Мерси!
kolega,izvinyavai,4e ne e po temata,no mi predstoi smyana na suedinitel na Avensis 2001g. i iskam da te popitam kolko pari ti izleze?blagodarya predvaritelno

o79
Обратна връзка:

Мнение от o79 » 16 Авг 2012 15:20

VIN SB1BW56L10E111055
Тези оферти, които ми дават колегите после няма ли да ми излезне през носа, че съм взел по евтиният вариант?
Просто питам дали някой е сменял, и тези варианти които ми предлагате дали са практични, защото четох че в последствие се сменя и маховика. Не искам да ми се сваля два пъти двигателя, като се прави да се забрави още 160 хил км примерно!

Благодаря ви отново за предложенията!

Аватар
martod

Мнение от martod » 16 Авг 2012 15:52

o79 написа:VIN SB1BW56L10E111055
Тези оферти, които ми дават колегите после няма ли да ми излезне през носа, че съм взел по евтиният вариант?
Просто питам дали някой е сменял, и тези варианти които ми предлагате дали са практични, защото четох че в последствие се сменя и маховика. Не искам да ми се сваля два пъти двигателя, като се прави да се забрави още 160 хил км примерно!

Благодаря ви отново за предложенията!
Като искаш да забравиш за по дълго време, най добрият вариант е пълният комплект, заедно с маховика ..
За какво излизане през носа говориш, като офертата е за комплект на ЛЮК- 600 0014 00 който е точно на същата цена която са ти обявили- 1675 лв.
Не ти предлагам по евтин вариант, а по голяма отстъпка .. :thumbsup:
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....

Публикувай отговор