проблем със съединителя и превключването на скорости-РЕШЕНО

Публикувай отговор
moloko
Получена  благодарност: 1 път

Re: проблем със съединителя и превключването на скорости-РЕШ

Мнение от moloko » 10 Авг 2012 11:33

Me4oKyX написа:Не точно .... отчаянието ми е от мнението, което съм цитирал, не от човека, който си е оправил колата.... Както е решил, така го е нАпрАвИЛ !! Кеф му е било, не е искал да даде повече, може да е нямал, ама винаги ще се намери някоя умна глава, дето да изръси подобна тъпотия - що не се сети още в началото - то това е винаги решението .... Абе ВИЕ да не ги серете тия пари бре !?!? Или ги берете от нейде !?? Луд народ баси....
Градски, не така !
Не мога да разбера защо се чувстваш като "главн конслултант" тук във форума и доста често влизаш в теми с мнения имащи за цел да "засегнат" по някакъв начин някои от коментиращите. Колегата които описва проблема си се съгласи с мнението ми - ти "цъфваш" и правиш коментар от горния вид.
Много често ми се струва че писането ти изпреварва мисленето.
На всичкото отгоре се и познаваме - ползвал съм услугите ти и не си спомням да съм се изказвал някъде с мнение целящо да те "уязви" по някакъв начин.
Време е да си коригираш отношението към колегите от форума - изцяло. В противен случай доказваш старата поговорка за "простотията" и местата където тя вирее.
Avensis 2.0 D4D 2002 Пловдив

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Re: проблем със съединителя и превключването на скорости-РЕШ

Мнение от Me4oKyX » 10 Авг 2012 12:12

Брат, затова и първия път не казах нищо... Извинявай, ама си е глупаво и ненужно... А последно време това преобладава... Аз не съм никъв консултант - ако не си чел, съм търгаш tooth.gif Така че гледам да не преча на гениите на науката тия дни.... Но като цяло, дори да се познаваме, мнението ти пак не е логично - миналото е минало - направил го е поради една или друга причина. Къв е смисъл да се говори - що така бе миме, що не направи така.... Някои хора от форума говорят, точно все едно ги копаете или берете тия пари... .Ми тъпо звучи вече.... Аз не съм виновем .... Колко му било, 50лв за това, 100 лв повече за онова.... АКО ГИ НЯМА!??!? Малко ТАКТ бре хора... слезте на земята, аз не съм ви крив.... вие гледате само от вашите си кули, ама това не е вярното решение в повечето случаи...

Със здраве брат, извинявай пак, просто фактите са такива ... Няма нито нужда, нито смисъл от подобни коментари.......

Публикувай отговор