Градски, не така !Me4oKyX написа:Не точно .... отчаянието ми е от мнението, което съм цитирал, не от човека, който си е оправил колата.... Както е решил, така го е нАпрАвИЛ !! Кеф му е било, не е искал да даде повече, може да е нямал, ама винаги ще се намери някоя умна глава, дето да изръси подобна тъпотия - що не се сети още в началото - то това е винаги решението .... Абе ВИЕ да не ги серете тия пари бре !?!? Или ги берете от нейде !?? Луд народ баси....
Не мога да разбера защо се чувстваш като "главн конслултант" тук във форума и доста често влизаш в теми с мнения имащи за цел да "засегнат" по някакъв начин някои от коментиращите. Колегата които описва проблема си се съгласи с мнението ми - ти "цъфваш" и правиш коментар от горния вид.
Много често ми се струва че писането ти изпреварва мисленето.
На всичкото отгоре се и познаваме - ползвал съм услугите ти и не си спомням да съм се изказвал някъде с мнение целящо да те "уязви" по някакъв начин.
Време е да си коригираш отношението към колегите от форума - изцяло. В противен случай доказваш старата поговорка за "простотията" и местата където тя вирее.