проблем със съединителя и превключването на скорости-РЕШЕНО
Re: проблем със съединителя и превключването на скорости
Отдавна не съм писал по темата, но проблемът е решен благодарение на колегата Люцкан който ми достави оригинален феродов диск за Тойотата. С новият диск съединителят работи перфектно, и скоростите включват много плавно
Благодаря на всички отзовали се на проблема

Благодаря на всички отзовали се на проблема

- Прикачени файлове
-
- 02082012.jpg (637.82 KiB) Преглеждано 1322 пъти
-
- 02082012_001.jpg (495.24 KiB) Преглеждано 1322 пъти
-
- 02082012_002.jpg (431.81 KiB) Преглеждано 1322 пъти
-
- 02082012_003.jpg (470.03 KiB) Преглеждано 1322 пъти
Re: проблем със съединителя и превключването на скорости-РЕШ
Радвам се ,че си решил проблема колега, но ...... първото ти мнение по тази тема е от 10 01.2011 доколкото успях да видя.
И със сигурност някои от колгите ти е казал по рано да си вземеш оригинални части и да забравиш.
Трябваше ли толкова време , а и пари предполагам , да губиш за да "откриеш топлата вода" ?...
И със сигурност някои от колгите ти е казал по рано да си вземеш оригинални части и да забравиш.
Трябваше ли толкова време , а и пари предполагам , да губиш за да "откриеш топлата вода" ?...
Avensis 2.0 D4D 2002 Пловдив
не трябвашеmoloko написа:

Me4oKyX написа:moloko написа:Радвам се ?...
![]()
какво не си доволен мечокух

Съпричастен е и поддържа мнението на предния колега, че е трябвало да си вземеш ор'гинален сединител...дето се вика - човек се учи цял живот, и най се помни горчивия опит...така че - няма лошо - всяко зло - за добро, занапред ще знаеш ...хм...то и в случая - да е жив и здрав колегата Люцкан, че иначе оригинални части от ТМ Ауто дали ще си вземеш.
Аз мисля да пробвам с AISIN - комплект - лагер. притискател и феродоФ...нещо нямам вяра на Valeo, макар че като е с щампите на Тойота, би трЕбвало да е "истински".
Аз мисля да пробвам с AISIN - комплект - лагер. притискател и феродоФ...нещо нямам вяра на Valeo, макар че като е с щампите на Тойота, би трЕбвало да е "истински".
До колкото знам и Люцкан се надяваше да дойде AISIN, но явно като е заложил всичко по парт-номера е дошъл Валео, но ви казвам няма разлика с оригиналния диск Валео на карината. А за корейското да не говорим, формата му беше доста по-различна от на оригиналния, и така доста лефтерно изработен. Но това къде Люцкан ми го достави съм сигурен, че е истинско Valeo (колкото и трудно да се намира). Цената му беше 135лв. , корейския е около 70...80.
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Не точно .... отчаянието ми е от мнението, което съм цитирал, не от човека, който си е оправил колата.... Както е решил, така го е нАпрАвИЛ !! Кеф му е било, не е искал да даде повече, може да е нямал, ама винаги ще се намери някоя умна глава, дето да изръси подобна тъпотия - що не се сети още в началото - то това е винаги решението .... Абе ВИЕ да не ги серете тия пари бре !?!? Или ги берете от нейде !?? Луд народ баси....