Една моя идейка за кола
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Колите ти изглеждат добре като цяло.
Задниците и силуета ти стават добре, но предниците са ми малко претрупани.
Бих ти препоръчал да махнеш всички LED-та отпред и да намалиш цолажа на джантите. Така ще ти се изчисти диайна като цяло.
Сега малки елементи (второстепенни) доминират над основноте линии.
Бих ти препоръчал да махнеш всички LED-та отпред и да намалиш цолажа на джантите. Така ще ти се изчисти диайна като цяло.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Мерси колега .Japanese_fever написа:Колите ти изглеждат добре като цяло.
По принцип аз и затова публикувам моите идеи зада получа вашите мнения защото те реално градят дезаина на една кола зада видя къде и кое да коригирам защото аз немога да създам всичко както трябва тъй като съм само аматьор .Такаче с вашите мнения мога да направя нещо по свясно
практичността и красивия дизайн много често са в противоречие...мисля че видимостта е намалена.,,,не е ясно защо има задни врати,като колата е непрактична за возещите се отзад,,мисля че носа им няма да се вижда,а децата- със сигурност ще се возят в трюм.
мисля че обратна връзка би ти била реномираните тестове за коли,-и да сравниш твоята идейна кола с другите от същия клас по показателите.
мисля че обратна връзка би ти била реномираните тестове за коли,-и да сравниш твоята идейна кола с другите от същия клас по показателите.
- Japanese_fever
Re: Една моя идейка за кола
Ето едно видео за БМВ:
http://www.youtube.com/watch?v=Ni4HJcHDrNQ&feature=plcp
За някои хора (като LEXUS-a) например, колите на БМВ, Мерцедес и Ауди са скучни, защото всеки следващ модел не се отличава много от предходния, но това по мое мнение е много добре, защото новият модел наследява линиите на стария и ги доразвива. Така като видиш новия веднага може да го познаеш на секундата.
Това не се прави, защото дизайнерите им са некадърни или фирмата иска да пести пари, защото това една приемственост развиване на определен модел.
Много американски фирми изкарват абсолютно нови модели, които нямат нищо общо с предходния. Примери много, който се интересува от дизайн може да ги назове. Говоря предимно за Форд, Шеви и Крайслер - никаква приемственост от старите модели. А и как да има приемственост, коато и старите модели са им направени без вдъхновение, мисъл, естетика. Те го виждат това, че не могат да изграждат нов модел над стария, защото стария дизайн просто не може да бъде развит повече, защото не е създаден с вдъхновение, а просто ей така, за бройката. Единици са ам. модели, които наследяват линиите на своя предшественик, това основно са спортниде модели - Корве и Мустанг.
Към Petar, ако искаш да научиш много за автомобилния дизайн започни да четеш и изучаваш италиянската школа - Pinifarina, Giorgetto Giugiaro, a също и дизайнерските студия, които правят БМВ, Мерцедес и Ауди.
http://www.youtube.com/watch?v=Ni4HJcHDrNQ&feature=plcp
За някои хора (като LEXUS-a) например, колите на БМВ, Мерцедес и Ауди са скучни, защото всеки следващ модел не се отличава много от предходния, но това по мое мнение е много добре, защото новият модел наследява линиите на стария и ги доразвива. Така като видиш новия веднага може да го познаеш на секундата.
Това не се прави, защото дизайнерите им са некадърни или фирмата иска да пести пари, защото това една приемственост развиване на определен модел.
Много американски фирми изкарват абсолютно нови модели, които нямат нищо общо с предходния. Примери много, който се интересува от дизайн може да ги назове. Говоря предимно за Форд, Шеви и Крайслер - никаква приемственост от старите модели. А и как да има приемственост, коато и старите модели са им направени без вдъхновение, мисъл, естетика. Те го виждат това, че не могат да изграждат нов модел над стария, защото стария дизайн просто не може да бъде развит повече, защото не е създаден с вдъхновение, а просто ей така, за бройката. Единици са ам. модели, които наследяват линиите на своя предшественик, това основно са спортниде модели - Корве и Мустанг.
Към Petar, ако искаш да научиш много за автомобилния дизайн започни да четеш и изучаваш италиянската школа - Pinifarina, Giorgetto Giugiaro, a също и дизайнерските студия, които правят БМВ, Мерцедес и Ауди.
Ей нов форум голяма работа .Честито за новия форум .
и мерси на колегата за информацията
и мерси на колегата за информацията
Да пусна и това
- Прикачени файлове
-
- LPS18.jpg (588.7 KiB) Преглеждано 7204 пъти
-
- LPS19.jpg (560.63 KiB) Преглеждано 7204 пъти
-
- LPS21.jpg (565.6 KiB) Преглеждано 7204 пъти
-
- LPS25.jpg (544.58 KiB) Преглеждано 7204 пъти
Колега, на каква програма ги правиш тези коли,защото искам да доизпипам някой детайли по моята кола,но искам да видя визуално как ще изглежда преди това. 

3ds max 20116thSense написа:Колега, на каква програма ги правиш тези коли,защото искам да доизпипам някой детайли по моята кола,но искам да видя визуално как ще изглежда преди това.
Още едно моделче не толкова функционално
- Прикачени файлове
-
- LC1.jpg (558.54 KiB) Преглеждано 6980 пъти
-
- LC5.jpg (602.54 KiB) Преглеждано 6980 пъти
-
- LC15.jpg (619.05 KiB) Преглеждано 6980 пъти
-
- LC18.jpg (518.69 KiB) Преглеждано 6980 пъти
-
- LC8.jpg (537.04 KiB) Преглеждано 6980 пъти
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Пешо, ако от Тойота ти предложат работа в дизайнерското си бюро, няма да направят грешка.
Искрено ти го пожелавам.
Искрено ти го пожелавам.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Една идейка която скоро ще я превърна в 3Д
- Прикачени файлове
-
- PR13.jpg (125.4 KiB) Преглеждано 6822 пъти
-
- PR5.jpg (572.06 KiB) Преглеждано 6688 пъти
-
- PR7.JPG (636.3 KiB) Преглеждано 6688 пъти
-
- PR12.jpg (663.32 KiB) Преглеждано 6688 пъти
-
- PR1.jpg (599.58 KiB) Преглеждано 6688 пъти
....
- Прикачени файлове
-
- PR39.jpg (444.67 KiB) Преглеждано 6488 пъти
-
- PR40.jpg (474.16 KiB) Преглеждано 6488 пъти
- Japanese_fever