Avensis d4d маховик&съединител-conversion kit

Аватар
ceco_79

Re: Avensis d4d маховик&съединител-conversion kit

Мнение от ceco_79 » 26 Юли 2012 23:17

Me4oKyX написа:КилЕрчо е прав - 1.6 е мудничак, но 1.8 дава почти същия, дори по-нисък разход извън града, при нормални скорости. Имахме 1.6 седан, беше поносимо, но след това взехме 1.8 Комби, при това следващия модел, който е по-тежък, но вървенето е много по-добро. До ден днешен, човека, който го взе от нас, си го кара, предимно извънградско и е същисан от разхода, при неговото спокойно каране - 6,2-6,8, но той кара до към 120 biggrin.gif Така че наистина, ако ти изпадне читав 1.8, по-добре него. Като ти е кеф, ще му дадеш газ и ще изпревариш, а иначе разхода е почти единтичен. Градско и двата ми горяха последно от 7 до 9 и малко. А за съединителя на 1.8, ако ти трябва, имам един, който го бях забравил, оригинален Тойота, бяхме го взели за нашия, но така и не му дойде време за смяната :thumbsup:

:thumbsup: tooth.gif А споделете мнение за конкретния Автомобил,на мен ми харесва а и бюджета е леееееко свързан с предстоящи приятни събития,Благодарско Ви на всички drunk.gif

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 26 Юли 2012 23:20

Той приятна цената, ама по снимки мнение няма как да ти дам.... Кола трябва да се гледа на място. Да беше някъде из Пловдив, да скоча да я видя, да ти кажа - струва си, ела виж дали е твоята. Ама така е малко .... ни правилно, ни вярно.... Но като цяло изглежда на доста километри тази колица...

Аватар
ceco_79

Мнение от ceco_79 » 26 Юли 2012 23:26

Me4oKyX написа:Той приятна цената, ама по снимки мнение няма как да ти дам.... Кола трябва да се гледа на място. Да беше някъде из Пловдив, да скоча да я видя, да ти кажа - струва си, ела виж дали е твоята. Ама така е малко .... ни правилно, ни вярно.... Но като цяло изглежда на доста километри тази колица...
Мнението ми е двустранно,но около тези финанси и състояние няма подобна из сайтовете boxed.gif

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 26 Юли 2012 23:30

Забелязах, затова си трябва хубав оглед, да няма после изненади biggrin.gif Не че няма по моргите такива, но тогава цената ще стане доста по-различна... А като цяло, защо не гледаш за Авенсис такъв, комби, но преди фейс-лифта !? Стария двигате е много здрав и газифицирането му е сравнително лесно. А така е в цена ще влезнеш. Иначе има едно бяло комби в моя регион, но е 2.0ТД. Плюса е, че собственика на салона ми е познат и като му кажа, че е за мен, ще ми каже дали става или да търся друга :thumbsup: Но така като гледам, май си искаш бензинка.... Разгледай преди фейслифта, а фаровете ще ги сменим по-натам, след радостите, като останат финанси и ще стане като новия biggrin.gif

Аватар
ceco_79

Мнение от ceco_79 » 26 Юли 2012 23:40

Me4oKyX написа:Забелязах, затова си трябва хубав оглед, да няма после изненади biggrin.gif Не че няма по моргите такива, но тогава цената ще стане доста по-различна... А като цяло, защо не гледаш за Авенсис такъв, комби, но преди фейс-лифта !? Стария двигате е много здрав и газифицирането му е сравнително лесно. А така е в цена ще влезнеш. Иначе има едно бяло комби в моя регион, но е 2.0ТД. Плюса е, че собственика на салона ми е познат и като му кажа, че е за мен, ще ми каже дали става или да търся друга :thumbsup: Но така като гледам, май си искаш бензинка.... Разгледай преди фейслифта, а фаровете ще ги сменим по-натам, след радостите, като останат финанси и ще стане като новия biggrin.gif
biggrin.gif drunk.gif Не знам дали се интересуваш от тези 5-токласнички,но ровя ежедневно и не изпада приятна колица от този клас,а иначе за газта знам-така е,имам приятел с такава седан и е чук.Имаше една тук в Софето,но я лапнаха още на другия ден,не стоя и 20 часа в нета и не успях да реагирам wacko.gif

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 26 Юли 2012 23:43

Дизели намерих няколко приятни, които може да се окажат читави. Но за бензин.... Наистина няма особен избор... happy.gif Не са за продан явно... Или просто рядко се намират читави такива и си намират бързо нови собственици smile.gif

http://www.cars.bg/u716577 - тази е, ако искаш може да и хвърля един поглед. Ще поровя за някоя друга. А ти помисли за ТД, че там май ще имаш повече шанс happy.gif

http://www.cars.bg/u743753 - лифтбек, което също не е малко, доста огромен багажник има.

http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3& ... ta_Avensis - малко над ценовия диапазон май, но пък доста приятна, особено ако си харесате бартерче biggrin.gif

Аватар
ceco_79

Мнение от ceco_79 » 27 Юли 2012 00:02

Me4oKyX написа:Дизели намерих няколко приятни, които може да се окажат читави. Но за бензин.... Наистина няма особен избор... happy.gif Не са за продан явно... Или просто рядко се намират читави такива и си намират бързо нови собственици smile.gif

http://www.cars.bg/u716577 - тази е, ако искаш може да и хвърля един поглед. Ще поровя за някоя друга. А ти помисли за ТД, че там май ще имаш повече шанс happy.gif

http://www.cars.bg/u743753 - лифтбек, което също не е малко, доста огромен багажник има.

http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3& ... ta_Avensis - малко над ценовия диапазон май, но пък доста приятна, особено ако си харесате бартерче biggrin.gif
Видинската аут-циганява ми е,хечбека го знам одавна из нета-сега се появи отново-значи има нещо,а синята е доста приятна,но "густо" не са ми фенски тея дизели-освен служебните-Нема трошене,а и да тропне нещо-отговора е ясен,но говорим за личен Хавтомобил wink.gif

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 27 Юли 2012 00:50

Нещо не те разбрах... Синята кое е фенско !? Или не е фенско !? Обърках се laugh.gif

Аватар
KiLLeR

Мнение от KiLLeR » 27 Юли 2012 01:00

Me4oKyX написа:Нещо не те разбрах... Синята кое е фенско !? Или не е фенско !? Обърках се laugh.gif
Май не и се кефи. Т'ва густо не на място и мен ме обърква laugh.gif
http://www.cars.bg/u721263 тая кво й е :whistle:
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

Аватар
ceco_79

Мнение от ceco_79 » 27 Юли 2012 10:59

KiLLeR написа:
Me4oKyX написа:Нещо не те разбрах... Синята кое е фенско !? Или не е фенско !? Обърках се laugh.gif
Май не и се кефи. Т'ва густо не на място и мен ме обърква laugh.gif
http://www.cars.bg/u721263 тая кво й е :whistle:
biggrin.gif Синята ми харесва-това исках да кажа blush.gif :thumbsup:

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 27 Юли 2012 11:02

Ами че така кажи де.... Ако искаш, събота мога да му дрънна да го разпитам човека и да погледна колата :thumbsup:

Аватар
ceco_79

Мнение от ceco_79 » 27 Юли 2012 11:19

Me4oKyX написа:Ами че така кажи де.... Ако искаш, събота мога да му дрънна да го разпитам човека и да погледна колата :thumbsup:
Не е лоша идея,но не искам да те ангажирам през почивните дни да се занимаваш с моите идиотизми cool.gif

Аватар
KiLLeR

Мнение от KiLLeR » 27 Юли 2012 11:23

ceco_79 написа:
Me4oKyX написа:Ами че така кажи де.... Ако искаш, събота мога да му дрънна да го разпитам човека и да погледна колата :thumbsup:
Не е лоша идея,но не искам да те ангажирам през почивните дни да се занимаваш с моите идиотизми cool.gif
Остави го и без това се чуди кво да прави - само някви Тойоти поправя laugh.gif
Toyota Avensis D4D 2001

Изображение

Публикувай отговор