Launch Control Celica 2.0 5gen
-
Launch Control Celica 2.0 5gen
Здравейте колеги, обмислям от много време на сам да сложа Лаунч Контрол на селиката. Предложете ми някой компютър който да има тази "Опция" в него. Благодаря ви предварително 

Ако рискуваш - имаш две възможности - можеш да спечелиш... Можеш да загубиш... НО, ако не рискуваш - ВЕЧЕ СИ ЗАГУБИЛ!
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Re: Launch Control Celica 2.0 5gen
То не е точно компютър, то си е допълнително устройство. Имам налично ето такова, поръчвано пак за Селика. Имам точно такъв - http://www.ebay.co.uk/itm/Bee-R-Rev-Lim ... 19d307e2bf
Става без проблеми, чисто нов си е, не е слаган, стои ми в багажника, поради повторна грешна поръчка. Не е менте 100% гарантирано. Монтажа не е сложен. Ако имаш интерес драсни на ЛС, ще се разберем за цената, така или иначе няма как да го сложа на дизелака
Но като цяло под 100 паунда няма читави контролери, а този го водят почти от класа на JDM и другите големи марки 
Става без проблеми, чисто нов си е, не е слаган, стои ми в багажника, поради повторна грешна поръчка. Не е менте 100% гарантирано. Монтажа не е сложен. Ако имаш интерес драсни на ЛС, ще се разберем за цената, така или иначе няма как да го сложа на дизелака