Usb install на toyota avensis d4d 2001 г
-
Usb install на toyota avensis d4d 2001 г
Здравей те, имам Toyota avensis d4d 2001 г , и ме интересува имали някакъв начин за вгражане на usb кабел във фабричното cd без закупуването на трансмитери или xcarlink просто да се върже usb на местото на cd changera и да се изкара изход за usb. ако някой знае как, нека пише . Благодаря Ви
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Re: Usb install на toyota avensis d4d 2001 г
И как мислиш че ще стане? Кое ще играе роля на плеър? Виж ако беше питал за 3,5мм вход - ОК? Ама УСБ?

-
[quote="Rudy"]И как мислиш че ще стане? Кое ще играе роля на плеър? Виж ако беше питал за 3,5мм вход - ОК? Ама УСБ?[/qu
еми дай ми някаква идея за изход от фабричното cd , но на по-допустима цена ,че не ми се дават 200 лв. другия вариант е да си сложа cd , но ще се развали целият интериор на таблото, а идеята е да не се разваля ,ако някой има идея и знае начин да каже.
еми дай ми някаква идея за изход от фабричното cd , но на по-допустима цена ,че не ми се дават 200 лв. другия вариант е да си сложа cd , но ще се развали целият интериор на таблото, а идеята е да не се разваля ,ако някой има идея и знае начин да каже.
Е няма как CD ченджъра който е с аналогов сигнал да вържеш директно USB кабел, който всъщност ще свързва предполагам USB памет ползваща цифров сигнал за данни. Сигурно може, но има до 100 лв радио с USB вход и ще имащ по-малко дертове от преустройство. Като компромисен вариант може да се върже с кабел изхода за слушалки от телефон имащ записана на карта памет музика с аудио вход на устройството ти.nikata_guard написа:Здравей те, имам Toyota avensis d4d 2001 г , и ме интересува имали някакъв начин за вгражане на usb кабел във фабричното cd без закупуването на трансмитери или xcarlink просто да се върже usb на местото на cd changera и да се изкара изход за usb. ако някой знае как, нека пише . Благодаря Ви
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
promocia: steshtu 100lv aux vhod za kakav da e iztochnik na muzika. LS za poveche info
Това е решението:

Използвам го същото, много съм доволен.

100 лв за една АТМЕГА не идва ли малко далеко от форумния духVesko написа:promocia: steshtu 100lv aux vhod za kakav da e iztochnik na muzika. LS za poveche info

Убаво еФтино нема!
Баси! И тия почнали да правят боклуци !!!(Специален поздрав за Тойота във връзка с "чудния" 1ZZ-FE)
Вече и на газ ...
Баси! И тия почнали да правят боклуци !!!(Специален поздрав за Тойота във връзка с "чудния" 1ZZ-FE)
Вече и на газ ...
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Мога да покажа фактури за частите, ама не е тов ацелта нали?gicho написа:100 лв за една АТМЕГА не идва ли малко далеко от форумния духVesko написа:promocia: steshtu 100lv aux vhod za kakav da e iztochnik na muzika. LS za poveche info
-
а каква им е цената , понеже като се разтърсих има за различните модели коли и различни цени и от къде мога в бг да си го купя . мерси многоlabarone написа:Това е решението:
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
nikata - бат Веско ти го е предложил бре човеко. Какво му се чидуш !? Качествен конектор, с който да слушаш МУЗИКА няма под 80лв дори то Англия - купувал съм си от там три такива, а на Веско са ПО-ДОБРИ!!! Нещо нема логика - хем хубаво, хем заводско, хем УСБ и АУХ и тинтири минтири и 100лв са много ли ?!?? Просто пропускаш много според мен, ама ко ли разбирам, аз 260лв за две предни колони дадох......
Не се засягай, бъзиках те точно да дадеш повече информация, макар и не точно фактури за частите. Скоро ще тествам варианта на sigmaobjects с малко модификации (контрол на mp3 трансмитер, ама свързан жично и с контрол от панела).Vesko написа:Мога да покажа фактури за частите, ама не е тов ацелта нали?gicho написа:100 лв за една АТМЕГА не идва ли малко далеко от форумния духVesko написа:promocia: steshtu 100lv aux vhod za kakav da e iztochnik na muzika. LS za poveche info
Убаво еФтино нема!
Вече и на газ ...
Вече и на газ ...
Здравейте, Вижте на каво попаднах във форум ФИАТ:
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php? ... CE+%CC%CA1
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php? ... CE+%CC%CA1