Здравейте,
Наскоро се върнах от обиколка на европа. На 3-4 пъти имах проблем с паленето на Avensis-a. Стартера не завърташе. Не издаваше никакав звук. Просто не иска да завърти. Лампите на таблото не гаснеха и музиката не спираше. Което говори че не е от акумулатора. След 300-400 километра каране го имаше проблема а сутрин палеше нормално. Почиствах клеми и т.н., но нищо не помогаше. След 10-15 мин се оправяше и палех без проблеми. Когато ми се случеше просто чаках и се оправяше. Според мен е нещо свързано с имобилаизера или електрониката на колата. Моля ви дайте съвет.
П.С. Преди да замина направих пълна диагностика и всичко беше ОК.
Поздрави,
Проблем с паленето Avensis 2005 2.0 D4-D
- lederman
- Получена благодарност: 1 път
Re: Проблем с паленето Avensis 2005 2.0 D4-D
Да не е от износени втулки на стартера ?
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
Утре ще я карам на майстор по стартерите да го свали и да му направи пълен оглед. Може нещо свързано с бендикса да е проблема.
196
Имах същите симптоми докато месец по–късно акумулатора не сдаде тотално багажа.Казаха ми че окъсил.Смених го и си реших проблема.