проблем с маслото на ТOYOTA COROLLA
проблем с маслото на ТOYOTA COROLLA
здравейте!пиша тук защото нямам идея вече какво да правя.имам TOYOTA COROLLA 1999 4AFE.от няколко месеца при проверка на нивото на маслото забелязвам че има спад.от ауспуха излиза черен дим при подаване на газ.смених гумички на клапаните.Проблема продължава.при изминати 2500-3000км.нивото на маслото е на MIN.Дайте идея!
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Re: проблем с маслото на ТOYOTA COROLLA
Черен дим при бензина май е от много гориво. Нещо не виждам защо си сменил гумички, освен ако не са били тотално зле.... Но по-скоро гориво въздушната смес не е уред, а това може да е от много неща....пробвай и друг сервиз примерно....
Иди в някой сервиз да ти измерят компресията на цилиндрите .Не се плаши но най –вероятно си за основен ремонт.
Рядко гумичките помагат за намаляване разхода на масло освен това тоя мотор си понагаря масло 1.5 - 2л за 10 000км.
Човек и добре да живее умира .......
Лол, нямам опит с Toyota но на коли дето харчат 1.5-2.0 л масло им викам "масларки" а за toyota имам по-друго мнение.
колега 98% маслени сегменти са проблема или казано на български език основен ремонт на двигателя. По-евтино ще ти излезе да си купиш мотор втора ръка
.Съжалявам за лошите новини.
колега 98% маслени сегменти са проблема или казано на български език основен ремонт на двигателя. По-евтино ще ти излезе да си купиш мотор втора ръка

Toyota RAV4 2.2 D4D AWD
Някой да знае читав сервиз в Пловдив за ремонта на колата ми колеги?И ориентировъчно колко струва едно такова ремонтиране?
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
За читав - имам гарантиран сервиз, който вече доста Тойоти е пооправил. Но все пак ще е най-добре да дойдеш да я видим на място, за да се установи на 100% каква ще да е болката. Иначе е най-лесно да смениш всичко, въпроса е да е сигурно, че друго решение няма. Звънни ми на 0899 868618 -Петър и ще се разберем кога да дойдеш да се види, пък от там вече да решаваш дали парите са нормални и т.н.... Но първо трябва да го видим, преди да се говори за суми, защото може да не е толкоз огромен проблема.