Надявам се някой да помогне. След последната смяна на маслото, колата ми неочаквано започна да пуши много и да губи мощност.
Може ли да има нещо общо със смяната или с това, че маслото, което сложих е 5/40, а по каталог трябва да е 5/30.

Поредния професор. Айде обясни какво може да обърка човека при смяна на масло, бе?SFINKS написа:Най-простите неща обикновенно се оказват най-сложни , по трудният начин ...
Аз съм го установил отдавна , въпреки че мога повече от това да развия един филтър , а имам и майстори които могат много повече от това , тойотите ми ги водя в официалният сервиз ....
Изобщо Булгаристан е на това дередже защото всеки разбира от всичко и може сам да ремонтира космически кораб с тел и клещи
Извинявай за острият тон , но много се нервя всеки път ,някой като почне да прави нещо от което не разбира и не му е работа да разбира , и после пита "що така стана"
Ако искаш някой да те "оправи" тук във форума и да ти каже какъв е проблема , моля заповядай , ей сега ще дойдат обичайните врачки и ще хвърлят боба , също така ще ти обяснят как във официалният сервиз са пълни свирки и не разбират нищо от автомобили
Ами аз съм зле и нищо не разбирам затова ходя там където разбиратRABATA написа:Поредния професор. Айде обясни какво може да обърка човека при смяна на масло, бе?SFINKS написа:Най-простите неща обикновенно се оказват най-сложни , по трудният начин ...
Аз съм го установил отдавна , въпреки че мога повече от това да развия един филтър , а имам и майстори които могат много повече от това , тойотите ми ги водя в официалният сервиз ....
Изобщо Булгаристан е на това дередже защото всеки разбира от всичко и може сам да ремонтира космически кораб с тел и клещи
Извинявай за острият тон , но много се нервя всеки път ,някой като почне да прави нещо от което не разбира и не му е работа да разбира , и после пита "що така стана"
Ако искаш някой да те "оправи" тук във форума и да ти каже какъв е проблема , моля заповядай , ей сега ще дойдат обичайните врачки и ще хвърлят боба , също така ще ти обяснят как във официалният сервиз са пълни свирки и не разбират нищо от автомобили
Много се дразня от такива като теб! Човека иска съвет и мнение, а ти му обясняваш колко е тъп, ти колко си велик!
Много си зле!
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 8 госта