За следващата година значи имаме референтна стойност за турбинирани двигателиUncle Dido написа:
Не, ядох люта чушка.....

За следващата година значи имаме референтна стойност за турбинирани двигателиUncle Dido написа:
Не, ядох люта чушка.....
Без да имам за цел да се заяждам, а само питам:Uncle Dido написа:Момчета, Лорд Дигитал и Георги Митрович платиха всичко от собствените си джобове, благодарение - отново - на нашата солидалност и хилядите регистрирани потребители тук.
Благодаря на всички фенове на Тойота, които се присъединиха към идеята - наброявахме хиляди, да не кажа милиони - дори засенчихме съборите на БМВ!!!
Представяте ли си?!?!
Искам да изкажа специални благодарности на всички клавиатурни мишки, присъстващи тук и изпълващи това пространство с безсмислените си, граничещи с простота постове; към тези, които няма какво да кажат, но въпреки това го правят - благодаря ви от сърце, че успяхте да уважите нашето ГОДИШНО мероприятие - наистина сте фенове на марката....
Още един път - благодаря ви, "фенове".......![]()
![]()
![]()
Не ме карайте оттук - натам да ставам зъл - оправданието е като задника - всеки си го има.
Верно че ми е кеф да карам АЕ86 ама не е biggrin.gifGeorgimitrovich написа: 4 Toyota AE86 Пламен Гергов 01:01.24
Не - такива като мен дето не можаха да дойдат....Arc7ic написа:....
Без да имам за цел да се заяждам, а само питам:
Тази ирония моят пост ли визира и мен като "клавиатурна мишка"?
е що не отиде да отсрамиш варна бреslowtraveler написа:Не - такива като мен дето не можаха да дойдат...
То и аз тъйdesSs написа:ако знаех, че ще има жени щях да се домъкна.
Не мисля, че така ще се постигне по-голяма посещаемост. Които са искали бяха на пистата, който не, пише ... не може да се кори никой ..Uncle Dido написа:Момчета, Лорд Дигитал и Георги Митрович платиха всичко от собствените си джобове, благодарение - отново - на нашата солидалност и хилядите регистрирани потребители тук.
Благодаря на всички фенове на Тойота, които се присъединиха към идеята - наброявахме хиляди, да не кажа милиони - дори засенчихме съборите на БМВ!!!
Представяте ли си?!?!
Искам да изкажа специални благодарности на всички клавиатурни мишки, присъстващи тук и изпълващи това пространство с безсмислените си, граничещи с простота постове; към тези, които няма какво да кажат, но въпреки това го правят - благодаря ви от сърце, че успяхте да уважите нашето ГОДИШНО мероприятие - наистина сте фенове на марката....
Още един път - благодаря ви, "фенове".......![]()
![]()
![]()
Не ме карайте оттук - натам да ставам зъл - оправданието е като задника - всеки си го има.
Много си прав.А и ти наи добре ме разбираш.С недозавиването някак си се справих,започнах по завойте да подпирам спирачката с левия крак и завиваше добре.Ама пък прекрасните ми стокови спирачки почнаха да прегряват.LordDigital написа:Ясно ,без шпер и особенно със твърди пръжини може би това е единствената траектория. Според мен тва е наи-ебаното место за кола със предно на тая писта ,поредица от кретенско-безмислено остри завои дето ги нема никъде другате по света ,скороста е мега ниска което позволява на тия със задно предполагам да си модулират завоя със газ докато ние недозавиваме.Chapstur написа:Ами да,защото ако се кача там и после немога да си подготвя колата за следващия зявои.Просто е зверски твърда и доста подскачаше което може би всичи видяхте.Така ми се получаваше и на първия от трите леви преди правата.Искаше ми се да направя окачването за това каране но просто не ми стигна времето.За следващия път ще съм доста по добре(надявам се де )
ма аз не споря че си върха,,,,демек си стигнал предела на 4аге и няма как да ставаш по бърз:)ghost rider написа:Абе по-добре си свиквай така........
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта