Точно това и правя, така карам по принцип - в града 2000 оборота май не ги достигам никога
Просто имах нужда от такова мнение за собствено спокойствие

Ако пробега не ти е поне 50/50, градско/извънградско,много-много не се "успокоявай"...при тези обороти(1300-2000),да няма после ТЕМА: къде могат да ми почистят EGR-клапана,лопатките на турбото(с проминлива геометрия),нищо чудно и на дюзите да им стане нещо..kiik написа:Благодаря!
Точно това и правя, така карам по принцип - в града 2000 оборота май не ги достигам никога
Просто имах нужда от такова мнение за собствено спокойствие
Това е още по-вредно...kiik написа: Да надувам пред блока на място?
Това не е ли само за DPF(филтър за твърди частици), който той май няма? До колкото съм чел се препоръчва на автомобилите с такъв на всеки 1000 1200 км само градско да правят извънградско, като по-важното за скоростта е не да е висока а постоянна за да се повиши температурата на изходящите газове до 500-600 градуса и да се самопочисти.vadoiv написа: Ако пробега не ти е поне 50/50, градско/извънградско,много-много не се "успокоявай"...при тези обороти(1300-2000),да няма после ТЕМА: къде могат да ми почистят EGR-клапана,лопатките на турбото(с проминлива геометрия),нищо чудно и на дюзите да им стане нещо..!
!
Я малко да разлаеме кучетата сега (не е заяждане, само питам)...vadoiv написа:kiik написа:Благодаря!
Ако пробега не ти е поне 50/50, градско/извънградско,много-много не се "успокоявай"...при тези обороти(1300-2000),да няма после ТЕМА: къде могат да ми почистят EGR-клапана,лопатките на турбото(с проминлива геометрия),нищо чудно и на дюзите да им стане нещо..! Дизела от време на време си иска "издухване" за да се самопочисти от натрупаните сажди...
!
Много добре и правилноKiLLeR написа:
Защо ЕГР, турбо или дюзи? Тези неща най често са от "краситвата" нафтица с която ни лъжат, че караме.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта