ПОМОГНЕТЕ!!!!!
ПОМОГНЕТЕ!!!!!
Здравейте на вссички тойота манияци!!!
Моля, Ви за малко помощ или поне някой да сподели дали е имал такъв проблем като моя.
Имам Тойота Авенсис 2002 (комби) и преди няколко месеца започна едно тресене на колата при определени обороти и километри. Това беше между 100 и 105 км.
За съжаление това тресене сега започва от 85 км пак до 105 км. Мина ли на 110 км колата си лети. Ходих два пъти в сервиз на тойота и не могат да ми кажат от какво е.
С нови гуми съм, 3 пъти ходих на баланс, пробвахме с други джанти и пак същото положение. Това тресене се усеща във волана и в скоростния лост. Никой не може да ми каже от какво се получава.
Моля пишете ми!!!
Моля, Ви за малко помощ или поне някой да сподели дали е имал такъв проблем като моя.
Имам Тойота Авенсис 2002 (комби) и преди няколко месеца започна едно тресене на колата при определени обороти и километри. Това беше между 100 и 105 км.
За съжаление това тресене сега започва от 85 км пак до 105 км. Мина ли на 110 км колата си лети. Ходих два пъти в сервиз на тойота и не могат да ми кажат от какво е.
С нови гуми съм, 3 пъти ходих на баланс, пробвахме с други джанти и пак същото положение. Това тресене се усеща във волана и в скоростния лост. Никой не може да ми каже от какво се получава.
Моля пишете ми!!!
Re: ПОМОГНЕТЕ!!!!!
В сервиза казаха, че се съмняват в крива полуоска, но не знаят коя и дали наистина е от там. Някой знае ли от къде мога да поръчам и колко струва???
- KiLLeR
- Получена благодарност: 1 път
Да не е крив пътя, дето я пробваш ? Например на няколко места на магистралата и на моята имам чувството, че нещо не е наред. Даже веднъж спирах да проверя да не съм спукал гума biggrin.gif 10 км по-късно все едно не е било нищо 

Бензин или дизел?
Corolla Verso 1.8VVTi SOL 2006, Honda Jazz 1.4 CVT
www.polivni.com
www.polivni.com
-
- Обратна връзка:
Имах същия проблем преди няколко седмици и го разреших, като отидох да ми видят джантите, оказа се че предните са доста криви.
След като ги регулира вече нямям никакъв проблем.
След като ги регулира вече нямям никакъв проблем.
Ако нещо просто не може да се обърка,то все пак ще се обърка!!!
БЛ ти karakolevan, но слагаха нови джанти с нови гуми от автосалона на тойота и проблемът не се реши.

Все пак кажи - бензин или дизел е? Ако е бензин мога да дам някакъв съвет.
Corolla Verso 1.8VVTi SOL 2006, Honda Jazz 1.4 CVT
www.polivni.com
www.polivni.com