За отговори се обръщайте към jamieToyotaFan написа:Хайде покажете си сега истинското лице!Anonymous написа:ADMINCHE & CO-Always have a biger fish.Не се самозабравяйте щото от toyotabg .net ще остане само net. Нещо много почнахте да командарите и да триете.Тея дето са у странство-имаме хора насекъде.Така,че аре по-кротко.
Нали трябваше да се смени форума, какво повече пък искаш?! Какъв ти е проблема? Защо продължават заяжданията?
Въобще нормални хора ли сме, или първобитни диваци?
Super e NOWOTO staro forumche!:)
Не ме интересуват Вашите лични отношения!Anonymous написа:За отговори се обръщайте към jamieToyotaFan написа:Хайде покажете си сега истинското лице!Anonymous написа:ADMINCHE & CO-Always have a biger fish.Не се самозабравяйте щото от toyotabg .net ще остане само net. Нещо много почнахте да командарите и да триете.Тея дето са у странство-имаме хора насекъде.Така,че аре по-кротко.
Нали трябваше да се смени форума, какво повече пък искаш?! Какъв ти е проблема? Защо продължават заяжданията?
Искахте преместване на форума - премести се!
Затворихте стария - ОК !
Оставете на мира този да си функционира и да се използва по ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ !
Какво плашиш, кого плашиш и с какво право плашиш?
Нали се реши, че нещата вече се оставят в други ръце!? Какво се занимавате с този форум повече?!
"ADMINCHE & CO-Always have a biger fish" Мускули ли искаш да показваш, или к'во?
Като се правеше на много толерантен защо влизаш тук и сееш раздори?!
Не ме интересуват Вашите лични отношения!Anonymous написа:За отговори се обръщайте към jamieToyotaFan написа:Хайде покажете си сега истинското лице!Anonymous написа:ADMINCHE & CO-Always have a biger fish.Не се самозабравяйте щото от toyotabg .net ще остане само net. Нещо много почнахте да командарите и да триете.Тея дето са у странство-имаме хора насекъде.Така,че аре по-кротко.
Искахте преместване на форума - премести се!
Затворихте стария - ОК !
Оставете на мира този да си функционира и да се използва по ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ !
Какво плашиш, кого плашиш и с какво право плашиш?
Нали се реши, че нещата вече се оставят в други ръце!? Какво се занимавате с този форум повече?!
"ADMINCHE & CO-Always have a biger fish" Мускули ли искаш да показваш, или к'во?
Като се правеше на много толерантен защо влизаш тук и сееш раздори?!
Писъл съм веднъж в старият форум и то накрая, защото ми беше прикипяло.Не разбирам какво искаш да ми кажеш за някакви си местеници тъй като нямям никакво отношение или връзка с това.ТОYOTA Е СЕРИОЗНА МАРКА И НЕ ЗАСЛУЖАВА ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ.Подлагам под съмнение сегашните админи, защото тръгнаха със заповеднически тон, триене на информация и лични
от админа.Явно няма да се пише и тук.Жалко за хубавата марка. Така ограничавате всеки,който е фен на TOYOTA и казва нещо по-различно.Да живее демокрацията.

Съжалявам, но не съм прочел нищо съществно, написано от теб, освен глупави заяждания с Джейми, който за разлика от теб е писал достатъчно интересни и полезни неща...Anonymous написа:Писъл съм веднъж в старият форум и то накрая, защото ми беше прикипяло.Не разбирам какво искаш да ми кажеш за някакви си местеници тъй като нямям никакво отношение или връзка с това.ТОYOTA Е СЕРИОЗНА МАРКА И НЕ ЗАСЛУЖАВА ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ.Подлагам под съмнение сегашните админи, защото тръгнаха със заповеднически тон, триене на информация и личниот админа.Явно няма да се пише и тук.Жалко за хубавата марка. Така ограничавате всеки,който е фен на TOYOTA и казва нещо по-различно.Да живее демокрацията.
не вземам ничия страна, само констатирам фактите!
-
kakto be napisano po-gore: Ubii glupaka s mal4ani. Hora ne se vrazvaite na arogantni
´, koito celqt razdor v noviq forum...ako starite admini imat nqkakvo 4uvstvo za doblest, 6te doidat i shte diskotirat temite v tozi forum ne kato GOSTI.Nali twardqha 4e sa naprawili stariq forum za TOYOTA a ne za sobstweni nuzdi...ne vizdam zashto togawa puskat gnevni postove, pri polozenie 4e ne sa zagubili nishto, zashtoto, kakto kazvat te, toyotabg nikoga ne e bil na edin 4ovek
P.s ne sam vidql da e iztrito neshto sa6testveno osven temite po "onzi" vapros...

P.s ne sam vidql da e iztrito neshto sa6testveno osven temite po "onzi" vapros...
Последно промяна от Speed_Demon на 03 Фев 2005 14:23, променено общо 1 път.
-
-
imash pulnoto pravo da podlagash na sumnenie i men, i vsichki ostanali, tvoe pravo e. infoto s razdorite, toest vsichkite tretove i iztrih zashtot taka beshe resheno, za da ne sedyat i da zagrozyavat prekrasnata marka TOYOTA.Anonymous написа:Писъл съм веднъж в старият форум и то накрая, защото ми беше прикипяло.Не разбирам какво искаш да ми кажеш за някакви си местеници тъй като нямям никакво отношение или връзка с това.ТОYOTA Е СЕРИОЗНА МАРКА И НЕ ЗАСЛУЖАВА ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ.Подлагам под съмнение сегашните админи, защото тръгнаха със заповеднически тон, триене на информация и личниот админа.Явно няма да се пише и тук.Жалко за хубавата марка. Така ограничавате всеки,който е фен на TOYOTA и казва нещо по-различно.Да живее демокрацията.
ako zelaesh da pishesh tuk, dobre si doshul, i nyama nishto losho v tova ako vzemesh da se registrirah, vse pak, kak da te vzema naseriozno, kato pishesh kato neznaen gost?!
taka che spoko, prosto kazi neshto za toyota, for a change, a?

Пънки,punkara написа: imash pulnoto pravo da podlagash na sumnenie i men, i vsichki ostanali, tvoe pravo e. infoto s razdorite, toest vsichkite tretove i iztrih zashtot taka beshe resheno, za da ne sedyat i da zagrozyavat prekrasnata marka TOYOTA.
ako zelaesh da pishesh tuk, dobre si doshul, i nyama nishto losho v tova ako vzemesh da se registrirah, vse pak, kak da te vzema naseriozno, kato pishesh kato neznaen gost?!
taka che spoko, prosto kazi neshto za toyota, for a change, a?![]()
след тези думи мога да кажа за пореден път, че ти си най-добрия избор за модератор!!!

-