Най-търсените коли за 2012 г.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Като караш кола за над 100 000 лв. си е чисто "пъчене". Хората не са тъпи и не си мислят, че ги дават по 2 за 1 лев. laugh.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
О, въобще не си противореча. Вълнува ме, но само лично моите, а не твоите. И придърпването на овце, подготвянето на статистики за тях (къде реални, къде коварно подмамващи) са си доста актуални, защото употребата им директно влияе на повишението на приходите в банковите ми сметки ...prius 3 написа:Приказваш за праене на пари, а после не те вълнувало.
Значи хем кой какви пари правил било най-важно, а после не било важно. Много си противоречиш... biggrin.gif

Коментарът ми към поста на slowtraveller беше с идеята, че по същия начин за акционерите (собственици на фирмата Тойота, а и на която и да е друга компания), това е главното, което лично тях ги интересува - колко кинти прави Тойота (или съответната друга компания). Класации - къде реални, къде не - са средство да си събират техните овце ...

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
не е така според мен 80% на хипноза 20% не се облъчват или се вслушватslowtraveler написа: За съжаление хората са като овцете - един да направи крачка, и 99% от хората тръгват натам без да мислят дали това е правилната крачка... Чиста психология...
в съветите на здраво мислещите.
много ми се пише по темата ама отивам да си играя с детето!!! утре че пишем
професионален мапер
- Not_active_user_1
Човече, ти спести една нова тема. Мислех да се похваля за новия Land Cruiser, но ще си го спестя, защото явно това е „пъчене“ въпреки, че ми трябва да ходя на по-труднодостъпни места свързани с работата ми, а не пред дискотеките.zi_zi_top написа:Като караш кола за над 100 000 лв. си е чисто "пъчене". Хората не са тъпи и не си мислят, че ги дават по 2 за 1 лев. laugh.gif
Както и да е. Разбрах, че автомобили над определена сума не е за препоръчване да се обявяват тук, за да не предизвикват обратни реакции на очакваните.

- Not_active_user_1
80%+20%=100%andrian999999 написа:не е така според мен 80% на хипноза 20% не се облъчват или се вслушватslowtraveler написа: За съжаление хората са като овцете - един да направи крачка, и 99% от хората тръгват натам без да мислят дали това е правилната крачка... Чиста психология...
в съветите на здраво мислещите.
много ми се пише по темата ама отивам да си играя с детето!!! утре че пишем
здравомислещите са извън тези 100%
Интересно... biggrin.gif
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Аз пък работя с ехограф за 150 000 лв и литотриптер за 700 000 лв, останалата техника е за по-дребни 5-цифрени суми, които не бих дал никога за таралясник. 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Re: Най-търсените коли за 2012 г.
McDonalds имат най-много ресторанти в света, но никой не води мацката си на вечеря в някой от тях / освен ако не е полуидиот, разбира се /.BIS написа:http://fakti.bg/avto/40181-koi-koli-se- ... rez-2012-a
Хайде сега професорите пак да почват да плюят по марката. Тази статистика им дава достатъчни поводи за това.
Той казва, че най-важно е какъв е финансовия ти резултат в края на годината, а не колко коли си продал. Например, БМВ продават между 4 и 5 пъти по-малко автомобили от Тойота, но годишно печелят повече от японците.prius 3 написа:Я дай според това кой какви пари прави, каква кола трябва да кара според представите ти.MX5 написа:+1. Единствения валиден параметър за #1 е кой колко пари прави. Всичко друго са маркетингови али бали с цел овцете да се ровят из разни класации (къде верни, къде нагласени - без значение) та да се привлекат за доене, та пусналия примамката да увеличим правенето на пари естественоslowtraveler написа:Та според мен съвсем не е важно дали дадена марка е 'Номер 1' по някакъв си измислен параметър, защото този параметър навярно е измислен с конкретни комерсиални цели... За съжаление хората са като овцете - един да направи крачка, и 99% от хората тръгват натам без да мислят дали това е правилната крачка... Чиста психология...![]()
Хайде познай, аз например какви пари правя, за да си купя Приус и дали според твоята логика не бих могъл да си купя нещо по-така с което да се правя на гъзар.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Недей, че ще се появи prius3 който ще ти обясни, че който не взема Приус не се грижи за екологиятаprius 3 написа:...Мислех да се похваля за новия Land Cruiser, но ще си го спестя, ....

Относно 'статистиката' - подбора и тълкуването на цифричките - това е 'статистиката'....
Все едно да кажеш, че например 2011 японците са влошили качеството, защото са продали по-малко коли, без да отчиташ съвсем други фактори - удара по икономиката - цунамито и земетресението...
Та така и с китайците - правят си техни коли. Насочили са се към европейското и щатското като лицензии, и продават яко от тях. Не че няма други по-хубави автомобили, но с тези конкретните им е излязла сметката и са насочили хората да си ги купуват...
Защо в Москва има ОГРОМЕН брой LC и джипове Лексъс GX460? Навярно заради 'пресечения терен'? Просто там си говорят помежду си и се надъхват един друг.. В западния Казахстан така бе с Камри-то - москвичи, ладички и камри... Всичките с газови...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- andrian999999
малееее ЗИЗИ според мойта логика а тя е най-перфектната ти си луд човек!!!zi_zi_top написа:Аз пък работя с ехограф за 150 000 лв и литотриптер за 700 000 лв, останалата техника е за по-дребни 5-цифрени суми, които не бих дал никога за таралясник.
ако аз имах подръка 700 бона за машина от която ще изкарвам пари, естествено бих ги инвестирал правилно във 1500 кила червена ламарина на една година а останалите докогато изкарам. е това е истината НЕ ИНВЕСТИРАЙ!!!
професионален мапер
- andrian999999
ужас абе ти не си ли чувал за Г 55 АМГ това е ИСТИНАТА , ленд крузера еprius 3 написа: Мислех да се похваля за новия Land Cruiser, но ще си го спестя, защото явно това е „пъчене“ ....
за 50 годишни фирмаджии, в София пред заведеницата никоя к.....ва няма да впечатлиш.
май не си запознат има коли които са здрави, непретенциозни и тн.....
а има и такива ДИСКОТЕЧНИ КОЛИ (АМГ, М-модели итн) дето са по надолу в класации и се почупват и стях си мерят .......
п.п.
ако се беше поизпъчил с една ГТ2-ка , щях да съм на твоя страна, аз лично много ще се пъчя
професионален мапер
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Той само работи с тях. Апаратурата е на клиниката.andrian999999 написа:малееее ЗИЗИ според мойта логика а тя е най-перфектната ти си луд човек!!!zi_zi_top написа:Аз пък работя с ехограф за 150 000 лв и литотриптер за 700 000 лв, останалата техника е за по-дребни 5-цифрени суми, които не бих дал никога за таралясник.
ако аз имах подръка 700 бона за машина от която ще изкарвам пари, естествено бих ги инвестирал правилно във 1500 кила червена ламарина на една година а останалите докогато изкарам. е това е истината НЕ ИНВЕСТИРАЙ!!!

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
+1prius 3 написа: Има едни 5-10% от хората, които са прогресивни. Те движат хората и обществото напред. Всички останали са масата. Хибридната технология е прогресивна и излиза от досегашните стандарти. Винаги, когато нещо излиза от догмата се намират хора, които да спъват прогреса. Въпреки това нещата се движат напред. Така е било, така и ще бъде...

Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007
T25 1,6 VVT-i
2007
Ето две класации, за да не говорим празни приказки без да сме чели....
Първата е по големина, а втората по печалби
Пък после да си говорим кой е по-ефективен, освен това не забравяйте , че в днешно време говорим за съюзи на автомобилни производители, с цел оптимизация на производство и др. А не играем на стражари и апаши - на кой му е по-голям.
Forbes’ top car makers for 2012
Volkswagen – 17
Toyota – 25
Daimler – 37
Ford – 44
Honda – 59
BMW – 61
General Motors – 63
Nissan – 85
Hyundai – 96
Volvo – 183
Renault – 187
SAIC – 232
Kia – 253
Fiat – 314
Tata – 348
Dongfeng Motor Group – 450
Peugeot – 458
Suzuki – 514
Isuzu – 721
Fuji Heavy Industries (Subaru) – 805
Mahindra and Mahindra – 918
Mitsubishi – 1046
Mazda – 1055
Porsche – 1056
BYD – 1266
Great Wall Motors – 1476
Huayu Automotive – 1779
Първата е по големина, а втората по печалби

Forbes’ top car makers for 2012
Volkswagen – 17
Toyota – 25
Daimler – 37
Ford – 44
Honda – 59
BMW – 61
General Motors – 63
Nissan – 85
Hyundai – 96
Volvo – 183
Renault – 187
SAIC – 232
Kia – 253
Fiat – 314
Tata – 348
Dongfeng Motor Group – 450
Peugeot – 458
Suzuki – 514
Isuzu – 721
Fuji Heavy Industries (Subaru) – 805
Mahindra and Mahindra – 918
Mitsubishi – 1046
Mazda – 1055
Porsche – 1056
BYD – 1266
Great Wall Motors – 1476
Huayu Automotive – 1779
- Прикачени файлове
-
- revenue - Copy.JPG (43.19 KiB) Преглеждано 1493 пъти
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Knowledge is power.
Francis Bacon
Това ако знаеш от колко години им го повтарям! Но за повечето е по-лесно да се пише и да се чака наготово knowledge. E_60_power е един от писачите, но не от читателите.
Прекрасен пост, дори на табличка си им го пуснал,че за някои е нужна!
Francis Bacon

Прекрасен пост, дори на табличка си им го пуснал,че за някои е нужна!
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN