Ако нямаш кола то разхода ти е 0л/100км biggrin.gifprius 3 написа:Идеята е кое колко нисък разход може да постигне. Нещо, като игра кой ще го свали повече.
Жцхера си карах нормално и пак 10+ разход

И да имаш кола при определени условия, от т.А до т.Б и вид на автомобила разхода пак може да ти е 0л/100км.Vesko написа:Ако нямаш кола то разхода ти е 0л/100км biggrin.gifprius 3 написа:Идеята е кое колко нисък разход може да постигне. Нещо, като игра кой ще го свали повече.
Нямаше краче... повечето си беше на ККprius 3 написа:И да имаш кола при определени условия, от т.А до т.Б и вид на автомобила разхода пак може да ти е 0л/100км.Vesko написа:Ако нямаш кола то разхода ти е 0л/100км biggrin.gifprius 3 написа:Идеята е кое колко нисък разход може да постигне. Нещо, като игра кой ще го свали повече.
Иначе твоето „нормално“ каране и твоя „нормален“ разход си го знаем. Крачето, крачетооо... biggrin.gif
От тук виждам как ти трепери гласчето .prius 3 написа:Не се ли усещаш, че ставаш генератор на големи глупости. Оплиташ се в лъжи мъчейки се да докажеш нещо, което най-вероятно не знаеш и ти какво.SFINKS написа:Приусе , как точно си "нагласил" борд компа да ти покаже за снимката такъв разход само ти си знаеш
Ела ти, или някой друг с хибридче ,да покараме малко в София или магистрала да видим какъв е истинският разход .
И аз мога да се кача на някоя планина да нулирам борд домпа, да се пусна до долу и да покажа още по "феноменален" разход...
Това с гласенето на борд компа просто няма да го коментирам. Простотия на квадрат. Очаквах някой по-скоро да каже, че съм си играл с фотошоп, ама чак толкова зле не съм вярвал, че може да си.
Я е кажи тази планина от която мога да се пусна толкова км. Дай маршрута! Ако е само спускане разхода дали ще е толкова много. Ами то близко до акъла на тези, които го имат, че Приус при спускахе харчи 0,00/100.
Що пък трябва да идвам аз или някой друг до София? Ти се мъчиш да убедиш другите в нещо. Значи не ние, а ти трябва да дойдеш при нас. Когато си готов да пропътуваш 1600 км от София дай знак и можеш да се опиташ да докажеш тезата си. biggrin.gif
П.С. Така и нищо не каза за великата си лъжа за разхода от 3.8/100 на нов автомобил. laugh.gif
Също така ще ми е интересно да ми покажеш как ще направиш 2,5/100 с автомобила си при 50 км/ч.
Ти виждаш гласове?! laugh.gifSFINKS написа:От тук виждам как ти трепери гласчето .prius 3 написа:Не се ли усещаш, че ставаш генератор на големи глупости. Оплиташ се в лъжи мъчейки се да докажеш нещо, което най-вероятно не знаеш и ти какво.SFINKS написа:Приусе , как точно си "нагласил" борд компа да ти покаже за снимката такъв разход само ти си знаеш
Ела ти, или някой друг с хибридче ,да покараме малко в София или магистрала да видим какъв е истинският разход .
И аз мога да се кача на някоя планина да нулирам борд домпа, да се пусна до долу и да покажа още по "феноменален" разход...
Това с гласенето на борд компа просто няма да го коментирам. Простотия на квадрат. Очаквах някой по-скоро да каже, че съм си играл с фотошоп, ама чак толкова зле не съм вярвал, че може да си.
Я е кажи тази планина от която мога да се пусна толкова км. Дай маршрута! Ако е само спускане разхода дали ще е толкова много. Ами то близко до акъла на тези, които го имат, че Приус при спускахе харчи 0,00/100.
Що пък трябва да идвам аз или някой друг до София? Ти се мъчиш да убедиш другите в нещо. Значи не ние, а ти трябва да дойдеш при нас. Когато си готов да пропътуваш 1600 км от София дай знак и можеш да се опиташ да докажеш тезата си. biggrin.gif
П.С. Така и нищо не каза за великата си лъжа за разхода от 3.8/100 на нов автомобил. laugh.gif
Също така ще ми е интересно да ми покажеш как ще направиш 2,5/100 с автомобила си при 50 км/ч.
...........
За лакърдиите с батериите ли ще започнеш колко били неекологични, какви редки метали имали, какво неекологично производство е производството на Приус и т.н. Давай старата песен на нов глас! Може пък някой нов бисер да е излязъл по темата и да се посмеем.scorpion написа:Аз по-скоро бих задал въпроса ЕКОЛОГИЧЕН АВТОМОБИЛ ЛИ Е ПРИУС !
Според мен въпросът на който се търси отговор, а именно екология-икономия е 50/50 при хибридите !
Нещо не си ме разбрал, колега ! Аз съм ЗА новите технологии, вкл. хибриди, пълни ел.автомобили, такива на водороно гориво и т.н. и просто поставям въпроса именно и в светлината на последното ти изречение, а именно че екология и икономия вървят ръка за ръка. Или поне трябва да е така.prius 3 написа:За лакърдиите с батериите ли ще започнеш колко били неекологични, какви редки метали имали, какво неекологично производство е производството на Приус и т.н. Давай старата песен на нов глас! Може пък някой нов бисер да е излязъл по темата и да се посмеем.scorpion написа:Аз по-скоро бих задал въпроса ЕКОЛОГИЧЕН АВТОМОБИЛ ЛИ Е ПРИУС !
Според мен въпросът на който се търси отговор, а именно екология-икономия е 50/50 при хибридите !
А същностат на темата е дали е икономичен. Ако е така от това е съвсем близко до акъла, че е и екологичен.
Само какво общо има хибридната технология с това? Всеки един автомобил може да му се организира подобно производство. biggrin.gifprius 3 написа:Приус не само е по-екологичен в жизнения си цикъл, но и производството му се използва само енергия от възобновяеми източници, а водата, която се ползва се пречиства и може да се ползва пак. Колко производители го имат това? Николко.
По-уместно би, било, ако следиш развитието на темата въпроса да го зададеш към колегатаVesko написа:Само какво общо има хибридната технология с това? Всеки един автомобил може да му се организира подобно производство. biggrin.gifprius 3 написа:Приус не само е по-екологичен в жизнения си цикъл, но и производството му се използва само енергия от възобновяеми източници, а водата, която се ползва се пречиства и може да се ползва пак. Колко производители го имат това? Николко.
на когото всъщност отговарям дали е екологичен или не Приус.scorpion написа:Аз по-скоро бих задал въпроса ЕКОЛОГИЧЕН АВТОМОБИЛ ЛИ Е ПРИУС !
Уфффф. Вервайте ми...prius 3 написа:Приус не само е по-екологичен в жизнения си цикъл, но и производството му се използва само енергия от възобновяеми източници....
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 3 госта