търся пластмасовото табло на audio системата

airpenev

търся пластмасовото табло на audio системата

Мнение от airpenev » 17 Май 2012 09:06

здравейте,някой можели да ми помогне къде мога да открия пластмасата която покрива cd-то.Разля се ароматизатора и го разяде.Ще бъда много благодарен,прилагам и снимки за пояснение.
Прикачени файлове
ALIM5416.JPG
ALIM5416.JPG (580.45 KiB) Преглеждано 842 пъти

Аватар
Yuli
Получена  благодарност: 2 пъти

Re: търся пластмасовото табло на audio системата

Мнение от Yuli » 17 Май 2012 10:57

airpenev написа:здравейте,някой можели да ми помогне къде мога да открия пластмасата която покрива cd-то.Разля се ароматизатора и го разяде.Ще бъда много благодарен,прилагам и снимки за пояснение.
То това си е фронт панела на CD-то, няма начин да се смени само той, трябва цялото CD.
Изображение
Изображение

Аватар
Владислав

Мнение от Владислав » 17 Май 2012 11:16

Юли е абсолютно прав.Не си струва да даваш една шапка пари за ново аудио, заради такъв козметичен дефект.
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...

Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6

dimi74

Мнение от dimi74 » 17 Май 2012 11:53

ако те дразни дефекта, може да залепиш фолио. има майстори, които се справят перфектно.

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 17 Май 2012 20:33

Аз пък си мисля, че това е отличен повод да си купиш един Дабъл ДИН с навигация, ТВ тунер и ДВД, с който ще си обновиш интериора и увеличиш екстрите! :thumbsup:
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

scorpion
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от scorpion » 18 Май 2012 09:07

М-м- да-а-а-а-а. И при мен на първия ми авенсис се беше случило такова разяждане но за късмет на самата решетка на въздуха. Подмениха я гаранционно и оттогава никакви ароматизатори, които се закрепват по решетките.

Отделно си представете щом тази течност разяжда пластмасата, какво ли става с организма ни, който поглъща чудесните ароматни вещества
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

А после цигарите били най-вредни rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 18 Май 2012 21:17

scorpion написа:...Отделно си представете щом тази течност разяжда пластмасата, какво ли става с организма ни, който поглъща чудесните ароматни вещества rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif ...
По същата причина НИКОГА не ползвам ароматизатори за автомобила и за дома. Най-приятната миризма е на чисто! smile.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Публикувай отговор