Тойота на японски?
- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път
-
Re: Тойота на японски?
トヨタ - Toyotamax-2 написа:Някой знае ли (има ли) Тойота, написано с японски йероглифи?
トヨタ自動車株式会社 - Toyota Motor Corporation
за да виждаш правилно йероглифите трябва да си инсталираш на компа шрифтовете за east asian languages
на аватара ми йероглифите означават също Toyota Motor Corporation, а първите три символа са Toyota. Ако не виждаш йероглифите, мога да ти ги направя в графичен формат на jpeg файл
status: за БАН
-
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
Re: Тойота на японски?
Точно това искам (jpeg файл) , за да дам да ми изрежат надпис за дупето на каринатаmaggkrabar написа:トヨタ - Toyotamax-2 написа:Някой знае ли (има ли) Тойота, написано с японски йероглифи?
トヨタ自動車株式会社 - Toyota Motor Corporation
за да виждаш правилно йероглифите трябва да си инсталираш на компа шрифтовете за east asian languages
на аватара ми йероглифите означават също Toyota Motor Corporation, а първите три символа са Toyota. Ако не виждаш йероглифите, мога да ти ги направя в графичен формат на jpeg файл

-
- Получена благодарност: 1 път
Някъде бях чел, че Avensis е производно на френската дума Avance (да имам преднина, да водя) и май появата на Авенсис съвпадна с девиза 'The car in front is a Toyota - Колата отпред е Тойота'.alex_varna написа:А някой знае ли какво означават имената на моделите Авенсис и Корола ?
Corolla на латински означава 'малка корона', 'диадема', 'венче', а на английски - групата венчелистчета в едно съцветие (цвят, венче).
-
dovolen li si ot Japanskite bukvi izpisvashti Toyota?maggkrabar написа:с jpeg не става много добре за надписи. по-добре си инсталирай азиатските шрифтове, след това в PAINT копирай символите, които съм ти дал и направи надписа както искаш. После го запиши в по-добър формат - в jpeg е малко размазано
V35GTR, от кое да съм доволен че не стоплих?
a otnosno instaliranteo na aziatski shrift i posle copy and paste... tochno tova shitah da vi predloja zashtoto JPEG iako compressira. Vupreki tova moje ili po malko compressia JPEG ili GIF ili prosot uncompressed...