ПАЛИ-ГАСНЕ ЩЕ МЕ ПОБЪРКА!!!!!!

Аватар
mitiracing
Обратна връзка:

ПАЛИ-ГАСНЕ ЩЕ МЕ ПОБЪРКА!!!!!!

Мнение от mitiracing » 28 Сеп 2006 17:47

АБЕ ПРЕДИ БЯХ ПУСКАЛ ЕДНА ТАКАВА ТЕМА НО НИКОЙ НЕ МИ ДАДЕ КОНКРЕТЕН ОТГОВОР.ЗНАЧИ ПРОБЛЕМА МИ ЗАПОЧНА ДА ЗАЧЕСТЯВА И НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ТОВА.ТА ЗНАЧИ СЛУЧВА СЕ ВСЕ ПО ЧЕСТО АЗ ПАЛЯ КОЛАТА ЗАРАБОТВА ЗА 1-2 СЕКУНДИ НА НЯКАКВИ СИ 200-300-ОБОРОТА И ГАСНЕ СЛЕД ТО ВА ПАЛЯ ПАК И СИ ЗАРАБОТВА НОРМАЛНО ТОВА МИ ГО ПРАВИ НЯКОЙ ПЪТ ПО 2-3 ПЪТИ ЕДИН СЛЕД ДРУГ И СЛЕД КАТО Я ЗАПАЛЯ И И ДАМ МАЛКО ГАЗ СЕ ОПРАЖЯ .ТА ПИТАНЕТО МИ Е ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА Е ОТ КЛАПАНА НА ОБОРОТИТЕ НА ПРАЗЕН ХОД ИЛИ ТАМ МОТОРЧЕ ЛИ Е НЕ ЗНАМ КАКВО Е ВЕЧЕ(ГЛЕДАХ ОТДОЛО ПОД ДРОСЕЛА ИМАМ ЕДИН КЛАПАН(VALVE ASSY,IDLE SPEED CONTROL))ДАЛИ НЕ Е ОТ НЕГО ,НЕ ВЯРВАМ ДА Е ОТ ВАКУМИТЕ ЗАЩОТО СПОРЕД МЕН АКО ИЗПУСКА ОТ ТЯХ НЯМА ДА ИСКА ДА ЗАПАЛИ НИТО ЕДИН ПЪТ.ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ВИ!!
СТАВА НА ВАПРОС ЗА МОТОР (5E-FE) КОЙТО СЕ СЛАГА НА PASEO I TERCEL.
TOYOTA TERCEL 1998g 1,5 16v 100ps 5E-FE AТМ Canada spec.

Аватар
max-2
Благодарил/а: 42 пъти
Получена  благодарност: 110 пъти

Мнение от max-2 » 28 Сеп 2006 20:23

Ако имаш аларма с имобилайзер, който прекъсва бенз. помпа-в нея най-вероятно е проблема. Случва се рядко , но алармите се развалят и имобилайзера не вкл. всеки път. Оттам колата пали с остатъчното наляганев бензинопровода, след 2-3 секунди загасва sad.gif

Публикувай отговор