prius 3 написа:nowyaris написа:Scott написа:13лв не бяха ли 6.5 евра? къде го намери това евтино масло Кастрол? При това май говорехме за 0W20
Такава цена за това масло дори и на едро няма.Отделно дето това масло е SL и е силно непрепоръчително за двигателя на точно този хибрид.Хората вече им наливат SN 0W20 GF-5.Който разбира от масла му е ясно за какво става дума

.
Виждам, че много ги разбираш нещата с маслата. laugh.gif
Какво залагаш, ако ти намеря такова масло
ОРИГИНАЛНО от Германия, а не ментак от България? И спецификациите ги чуваш. biggrin.gif
Виж горе на колегата съм му пуснал един скрийншот за въпросното масло. Виж и кое е първото масло, което фирмата Castrol препоръчва за моята кола. На теб ли да вярвам, на Castrol ли? biggrin.gif
Хайде от мен да мине този път пари няма да ти вземам, но следващия път ще те помоля, ако не си сигурен в нещо да не се обаждаш неподготвен(в червено съм ти посочил маслото и цената, за да не се бъркаш):---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Значи тази цена не знам къде е,но в България я няма такава.Там където я предлагат вероятно предлагат и летящо килимче за доставка-бързо,лесно и безплатно.За сайта на Кастрол няма да коментираме,след като второто масло което ти препоръчвт за Приус е EDGE TURBO DIESEL biggrin.gif .Има и други сайтове на Кастрол,където препоръчват други типове масла за твоята кола.С тез препоръки работата е много шибана,имай го впредвид.Отделно,дето тази спецификация на Кастрол в България няма откъде да си я купиш.Щото аз търся да налея правилното масло,а не разни снимки в компютъра.Вземи и си купи AMSOIL след като ти свърши гаранцията 0W20 и ще разбереш кое е правилното масло за твоята кола.Ако все още я имаш

.