силно се надявам да не си ходил до там да си купиш колаslowtraveler написа:Ха - на гол г..з майтап става ли?Toyko написа:Това за Норвегия не било майтап....![]()
Обикновено нещата които казвам съм ги виждал наяве...

Вярно ли го има?zi_zi_top написа:В Китай, Индия, Иран, Пакистан, Северна Корея и т.н. и в днешно време има подобно правораздаване. Друг е въпросът какво правим като те набият на кол поради съдебна грешка. Ще се върне ли справедливостта като ти извадят кола???
тази теза сме я чували, а тогава поне защо нямаме натрупване на присъдите като в щатите ? защо там примерно Ал Капоне може да го осъдят на 1200 години затовр а тука цяла наркогрупа получава само 120 ? и прокурорите се хвалят ! затова има приказка не ми трябва адвокат, дай ми прокурор !zi_zi_top написа:В Китай, Индия, Иран, Пакистан, Северна Корея и т.н. и в днешно време има подобно правораздаване. Друг е въпросът какво правим като те набият на кол поради съдебна грешка. Ще се върне ли справедливостта като ти извадят кола???
смей се ти .... много сме назад от тия държави .... макар да страдат от климата и депресията.... изобщо колкото по на юг е една държава толкова по-тъпа и нецивилизована е , общо правило, важи дори за райони на една и съща държава като изключим Аляска да речем където верно трябва да си много тъп и упорит да отидеш и Калифорния, където може да си гъзарprius 3 написа:В Норвегия ли беше или в друга скандинавска държава, където тоалетните и баните са им в дворовете и все още не са открили смесителните батерии за топла и студена вода на чешмите? biggrin.gif
В някакъв пътепис го бях чел преди време. Това при минус 40 градуса през ноща да ти се припикае или пък при такива температури да притичваш от банята в двора до къщата, къпан по пешкир си е доста екстремно преживяване. biggrin.gif
Защото както много други неща правото в Европа е изградено на базата на напълно различна философия от американското. Двете правни системи са много различни - няма да навлизам в подробности. Ако ти е интересно вземи прочети, но много грубо казано европейците като по-цивилизовани целят да поправят и превъзпитат хората, не да ги накажат.Toyko написа:
тази теза сме я чували, а тогава поне защо нямаме натрупване на присъдите като в щатите ? защо там примерно Ал Капоне може да го осъдят на 1200 години затовр а тука цяла наркогрупа получава само 120 ? и прокурорите се хвалят !
По твоята логика руснаците трябва да са един от най-цивилизованите народи, а чукчите да се раждат гении. biggrin.gifToyko написа:
смей се ти .... много сме назад от тия държави .... макар да страдат от климата и депресията.... изобщо колкото по на юг е една държава толкова по-тъпа и нецивилизована е , общо правило, важи дори за райони на една и съща държава като изключим Аляска да речем където верно трябва да си много тъп и упорит да отидеш и Калифорния, където може да си гъзар
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта