Продължаваш по всевъзможен начин да бълваш идиотизми „юристе“.E60_Power написа: ... Именно любителите на хибридите започнаха с обясненията колко велика кола е Приус и колко смешна кола е БМВ Е60. Ама тези приказки вървят само тук. Навсякъде другаде много ще им се смеят. А относно GT-R - много яка кола, но е кола за един, максимум двама души. И става само за магистрала, за разлика от БМВ М5, която според някои / Ричард Хамън от Топ Гиър, например / е най-добрата кола в света в момента. А за разлика от някои тукашни драскачи, които обясняват как са се возили в еди какви си коли и могат да направят разликата, някои са се качвали и в GT-R. Колата наистина е уникална, но няма нищо общо с БМВ М5, която можеш да ползваш за ежедневна, ако имаш достатъчно финанси.
Имам и две снимки в GT-R / на мой приятел /, но беше зима и не исках да рискувам да я карам и да я ударя някъде. Само се возих с нея. Но не зная как да прикача снимките, защото ми дава съобщение Max Size: 2 MB, а едната снимка е 2,02 МВ, а другата 2,27 МВ. Ако някой помогне, ще кача снимките. Нисан-а наистина изглежда брутално.
Само ще ти припомня за това:
за да се сетиш от къде идват нещата. Преди това пък разправяше, че Приус бил пластмасов кош, а собственика му балък.E60_Power написа:Приус е кола, чиято таргет група са хора, както следва: гейове, изтрещели еколози, майки с деца, жени, травестити. И други подобни индивиди.
P.S. Насявам се, че колегата е момиче. Това ще обясни всичко.
Не някой друг, а ти самият си влязъл в Тойота форум да си хвалиш 5-чката на над 300 000 км.(по твои думи) и да и правиш реклама колко била по-автомобил от някой други. Балъка всеки може да прецени кой е. Така, че продължавай да ни забавляваш! Мен лично много ми е интересно да виждам до каква степен могат да доведат комплексите на някой хора.
Брътвежите ти за GT-R направо ми пълнят душата. biggrin.gif
Било зима, било го страх да е кара, ставало само за магистрала, имал снимки, ама не знаел как да ги качи... Пак успя да се похвалиш ей.laugh.gif
Представи си не си единствения, който се е возил, а някой дори са и карали тази кола. За пореден път се убеждавам, че изобщо не разбираш от коли. Ако ти се беше усмихнало щастието да седнеш да покараш щеше да разбереш, че GT-R можеш да го караш през всеки сезон, а не като БМВ-тата само лятото. Зимата кьораво БМВ не можеш да видиш по улиците (някое, ако се е престрашило да излезе е в канавката), но сега, като се позатопли отворковците пак демонстрират какви рацери са.