Колеги, някой да е сменял случайно стъкло на огледало да ми опише как става, че някой селянин ми е счупил стъклото...Намерих в ebay по 20eu огледало и мисля да си поръчам...
P.S за корола е12 става въпрос, но като гледам и при авенсис са идентични огледалата...
Смяна стъкло на ляво огледало
Колега, скоро заради счупено стъкло (счупиха го при опит за кражба) , в доверен сервиз на засрахователя ми смениха цялото огледало( дясно). От сервиза ми казаха, че за стъклото им искали 150 лв., а цялото огледало струвало около 75 лв. Предполагам че е така , защото огледалото е някакво менте, а стъклото е оригинално. Когато го сменя , техника направо дръпна , счупеното стъкло и то излезе. Но при всички положения стъклото не се сменя така , защото ми казаха , че когато са се опитвали да го откраднат ,са счупили някакви пластмасови захвати от основата. Също така някои стъкла били с различни захвати. Най - добре питай в някой сервиз.dev212 написа:На никой ли не му се е налагало да сменя стъкло? А някой да знае случайно може ли от БГ да се намери стъкло на нормална цена( Тук ми съобщиха цена 160лв само за стъклото)

TOYOTA Avensis D4D-2002g.
Освен като го поръчам да отида да ми го сменят...Гледах из интернет за други марки доста лесно се сменя ама все пак...А иначе абсурд да дам 160лв само за стъкло пък и много ще разбера дали са ми дали оргинално или не...
А иначе направо се чудя какви дебили има да идеш да счупиш на някого нещо- ей така за кеф...Ама какво да се ядосвам...
А иначе направо се чудя какви дебили има да идеш да счупиш на някого нещо- ей така за кеф...Ама какво да се ядосвам...