за празниците само мисля са загинали 16 човека, моля всички въртете по малко геврека, повече мислете, а ако някой се разпознае - нека се извини, защото избегнах катастрофата единствено благодарение на факта, че съм българин и знам как кара народа тук. Ако беше нормален човек от запада щеше така да се блъсне, че..... а оня отнесе само клаксон и псувни, даже нямах време да обърна и да го засека, защото бързах с децата и жената .... писнало ми е от простаци , ама досега с тойота не бях виждал чак такъв
Повечко мисъл, по малко въртене на геврека ...rav4 камикадзе
Повечко мисъл, по малко въртене на геврека ...rav4 камикадзе
Колеги, реших да споделя, че вчера на 16.4 един колега с RAV4 зеленикав на цвят се опита къде неволно къде знам ли да ме размаже слизайки от тротоара близо до бизнес парка в младост 4 в моята лента без изобщо да гледа?!?!?!
за празниците само мисля са загинали 16 човека, моля всички въртете по малко геврека, повече мислете, а ако някой се разпознае - нека се извини, защото избегнах катастрофата единствено благодарение на факта, че съм българин и знам как кара народа тук. Ако беше нормален човек от запада щеше така да се блъсне, че..... а оня отнесе само клаксон и псувни, даже нямах време да обърна и да го засека, защото бързах с децата и жената .... писнало ми е от простаци , ама досега с тойота не бях виждал чак такъв
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 404 пъти
- Получена благодарност: 436 пъти
Колега, махни с ръка и продължавай нататък - и този път си се оттървал.
С времето ще се убедиш, че емблемата отпред не прави шофьора...
Виждал съм доста колеги с БМВ и голфове да спират и да помагат на изпаднал в беда шофьор, така-че не е добре да се слага 'клеймо' според марката...
Или както казва един колега от 'резервату':
хубаво е, че бунаците са равномерно разпределени по земята... Иначе от дисбаланса ще има земетресения и ще гРъми laugh.gif
С времето ще се убедиш, че емблемата отпред не прави шофьора...
Виждал съм доста колеги с БМВ и голфове да спират и да помагат на изпаднал в беда шофьор, така-че не е добре да се слага 'клеймо' според марката...
Или както казва един колега от 'резервату':
хубаво е, че бунаците са равномерно разпределени по земята... Иначе от дисбаланса ще има земетресения и ще гРъми laugh.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 34 пъти
Преди няколко години мои приятели самокатастрофираха при хлъзгав път в крайпътно дърво.
Интересен факт беше, че единствените, които са им се притекли на помощ са били 2 джипа Мерцедес с яки момчета с патлаци на кръста и са го направили абсолютно безкористно и пълноценно.
Преди тях са минали доста други коли и са ги подминали без дори да попитат имат ли нужда от нещо. Така, че не е важна марката на автомобила, а какъв седи в него - човек или говедо. Аз съм виждал доста Тойоти, управлявани от човекоподобни.
Интересен факт беше, че единствените, които са им се притекли на помощ са били 2 джипа Мерцедес с яки момчета с патлаци на кръста и са го направили абсолютно безкористно и пълноценно.
Преди тях са минали доста други коли и са ги подминали без дори да попитат имат ли нужда от нещо. Така, че не е важна марката на автомобила, а какъв седи в него - човек или говедо. Аз съм виждал доста Тойоти, управлявани от човекоподобни.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Not_active_user_1
Вярно е че не марката е определяща, но все забелязват въпреки това някой тенденции. Без да съм пристрастен съвсем честно мога да заявя, че шофьорите на японски автомобили са най-толерантните. Естествено е че всяко стадо си има мърша, а може да са шофьори на такива автомобили случайно или по принуда-служебни.
Изключвам хондаджиите. Все се намират пишлемета да се правят на „Бързи и яростни“.
В последните години най-много недуразумения и конфликтни ситуации съм имал с Ауди. Ще кажеш, че голфаджиите са се замогнали и са преминали на нещо по-така, но манталитета им все същия.
Изключвам хондаджиите. Все се намират пишлемета да се правят на „Бързи и яростни“.
В последните години най-много недуразумения и конфликтни ситуации съм имал с Ауди. Ще кажеш, че голфаджиите са се замогнали и са преминали на нещо по-така, но манталитета им все същия.
- xpact2
- Получена благодарност: 1 път
Аз имах Audi, преди да ми го откраднат и да взема Рав4-ката.prius 3 написа: В последните години най-много недуразумения и конфликтни ситуации съм имал с Ауди. Ще кажеш, че голфаджиите са се замогнали и са преминали на нещо по-така, но манталитета им все същия.
Винаги съм спирал с аудито да помагам, има едно прокълнато май място по пътя Севлиево - Дряново през село Янтра.
Винаги като мина от там става някакъв екшън.
Там коли почти не минават, но с аудито, гасих пожар (пожарогасителят свършва адски бързо 3-4 секунди, ако никой не е гасил), та така пожар на някаква френска кола, вадих един с Фоклсвафен Пасатор тръгнал за риба, един дядо с Жигуларник (жигула) му беше протекъл радиатора (носих бутилки с вода), един с камион имаше проблем с маслена помпа, спрях да го питам иска ли помощ да го закарам до някъде и тн. Ааа и някакви с Лада Нива, парапланеристи бяха, ама се оправиха сами.
Щях да пропусна и аз се хвърлях там в една канавка с BMW-то, хубави коли иначе, ама със задно да му се невиди.
п.п. И из бизнес парка цъкам, но моята RAV4 e синя.