някои може ли да ми каже откъде да си купя спира4ни дискове за тоиота супра мк3 турбо и каква им е цената и вися6т лагер за кардана
благодаря предварително
IVOtuning
ALTEZZA
Мнение от LordDigital » 23 Сеп 2006 01:26
Висящия лагер почти никои не го сменя - сменя се целия кардан със 1pcs koeto e pone 2 pyti po-leko i obiknovenno e napraveno ot splavi ot leki metali (poema leki usukvaniq pri super rqzyk start ,za da pazi transmisiata). Cenata mu e okolo $350. Visastiq lager ot Toyota ne e pod $200 ,afterMarketa e okolo $100 no se nabiva po-trudno.IVOtuning написа:здравеите
![]()
някои може ли да ми каже откъде да си купя спира4ни дискове за тоиота супра мк3 турбо и каква им е цената и вися6т лагер за кардана
благодаря предварително
LordDigital
IVOtuning
Мнение от LordDigital » 24 Сеп 2006 08:29
Много съмнителна таз 126 ,да не е ЕВРА?IVOtuning написа:тук в испания са по 70 е дисковете брембо но модела не го зная то4но а в тоиота за виса6т лагер ми искат 126 е
така както гледам са добри цените
LordDigital
ALTEZZA
Мнение от LordDigital » 24 Сеп 2006 14:35
Амм кво значи - grease fittings?ALTEZZA написа:kat spomena U-jointovete det sa v kraishtata na kardana, pri teb imat li grease fittings?
LordDigital
jamie
ugabuga
Мнение от LordDigital » 25 Сеп 2006 04:47
LordDigital
ugabuga
Мнение от LordDigital » 25 Сеп 2006 07:39
Ne moze samo sys nego ,trebat nekvi Fittingz.ugabuga написа:kak kav instrument - grease gun. az drug ne znam
LordDigital
Мнение от ALTEZZA » 25 Сеп 2006 09:19
ALTEZZA
Обратно към “Общи технически въпроси”
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 3 госта